Noi mam pytanie jak mam to zrobic zeby po wyciagnieciu kluczyka radio nie dzialalo?Czy ratuje mnie tylko ciągniecie kabla od stacyjki?

Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
A przytrzymaj dłużej OFF, powinine się wyłączyć.lolo_golf pisze:Mam radio sony które po naciśnieciu przycisku OFF wylancza sie jednak panel nadal jest podswietlony i latają napisy sony
No zebym nie musial go wylanczac jak nie zdejmuje panela, a pozatym podoba mi sie to pikanie soniaków jak sie panela nie sciagnieDawca_Nerek pisze:Słuchaj jeżeli sprawdziłeś kostkę i napewno nie ma tam + po stacyjce to nie masz innego wyjścia jak go doprowadzić. Słuchaj, a jeżeli już wiesz jak je wyłączyć to po co Ci niedziałające bez kluczyka?
Masz racje Tutenhamon,bo ja tez tak chcialem podpiąc tylko problem polega na tym ze mam tak: Jest czerwony kabel z golfa w którym mam stały prąd i tak ja mowisz jest takze żółty-tylko problem polega na tym ze zółty kablem wychodzi mi od czerwonego-są złączone takze ze zółty u mnie to to samo co czerwonyTUTENHAMON pisze:powinieneś zrobić tak czerwony z radia do stałego plusa w samochodzie zółty to plus ze stacyjki od samochodu pomarańczowy to podświtlenie klawiszy po wyłączeniu radyjka osobiście taki bajer bez użyteczny czarny to masa z auta w golfach brązowy. I niebieski zasilanie elektrycznej anteny wzmacniacza itp. przy tak podpietym radyjku bedzie działac następijąco: przed włożeniem kluczyka do stacyjki radyjko nie właczy sie a ni ty go nie włączysz po włożeniu kluczyk a i przekręcenieu i cofnięcie radyjko właczy podświetlenie (mozna wączyć radyjko).
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 22 gości