[MK3 MATCH II]LEKKO POMODZONY AFN - prawie jak 20 Jahre :)
Moderator: G0 Karcio
powoli czas zając przygotowania do sezonu i pojawił sie bałagan w moim warsztacie
BBS-ki zostały pozbawione ogumienia.. Dunlopy wytrzymały jedne sezon na przedniej ośce :green_fuck:
Bridgestony polatają jeszcze roczek na tyle...
w tygodniu je porozkręcam i pojadą na polieren machen
i mała fotka poglądowa czym się róznią heble GTI/VR6 z auta o wadze ~1150kg od hebli z Audi S2 które waży 1400kg i ma coś kole 220KM 2.2T
przestałem juz mięc wątpliwości co założyć
ale tak czy owak oba komplety przejdą gruntowna renowację i zobaczymy co się założy..
BBS-ki zostały pozbawione ogumienia.. Dunlopy wytrzymały jedne sezon na przedniej ośce :green_fuck:
Bridgestony polatają jeszcze roczek na tyle...
w tygodniu je porozkręcam i pojadą na polieren machen
i mała fotka poglądowa czym się róznią heble GTI/VR6 z auta o wadze ~1150kg od hebli z Audi S2 które waży 1400kg i ma coś kole 220KM 2.2T
przestałem juz mięc wątpliwości co założyć
ale tak czy owak oba komplety przejdą gruntowna renowację i zobaczymy co się założy..
- zaprzal
- VW Baron
- Kontakt:
jest taka jedna pompa 25mm od transportera t4 i ona podobno podejdzie, ale trzeba wybadac temat
cowboy masz ABS?
cowboy masz ABS?
Ostatnio zmieniony sob lut 16, 2008 17:48 przez zaprzal, łącznie zmieniany 1 raz.
[b]nie odpowiadam na PW![/b] prosze o kontakt przez [url]turbodiesel.pl[/url]
w nodzezaprzal pisze:cowboy masz ABS?
nie lubie tych ABS, ESP itd :green_fuck:
wydłuża to to nie tylko droge hamowania ale i przyspieszania
zobaczymy co bedzie jak założe... jak bedzie tragicznie bede kombinował... myślę jednak że będzie OKzaprzal pisze:jest taka jedna pompa 25mm od transportera t4 i ona podobno podejdzie, ale trzeba wybadac temat
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
ABS mozna sobie o kant dupy potłucaw69 pisze:bez ABS'u zaciski od S2 mozna sobie o kant dupy rozbic
wkładanie wiekszych mocnych silników tezaw69 pisze:wkladaja wieksze serwo i pompe hamulcwe do auta bez ABS'u to samobójstwo
[ Dodano: Nie Lut 17, 2008 13:48 ]
a poważnie rzecz biorąc to obecnie chyba więcej dzwonów jest bo sie "rajdowcy" naczytają o zbawiennym działaniu ABS-u czy ESP i potem jest ZONK
niestety te systemy nie zapewniają niesmiertleności...
ABS niestety to nie system który ma za zadanie skrócić drogę hamowania tylko zachowac kontrole nad samochodem podczas ostrego hamowania
podobnie z ESP... czasem pomaga, a czasem przeszkadza w szybkim przyspieszaniu czy wyjściu z zakrętu na pełnej p...ie
cowboy,
szukałeś chyba tego bajeru, z tego co kojarzę:
http://moto.allegro.pl/item316492588_bo ... zawa_.html
szukałeś chyba tego bajeru, z tego co kojarzę:
http://moto.allegro.pl/item316492588_bo ... zawa_.html
zgodzę się, ostatnio z kolega testowaliśmy jego działanie na ośnieżonym zakręcie, system jest w jego Astrze III 1.6 Turbo, jakieś tam strasznie rozbudowany z aktywnym zawieszeniem, prędkości wchodzenia w zakręt praktycznie minimalne, powiem tyle, on walnął dwa razy w krawężnik, a ja golfem tylko razcowboy pisze:a poważnie rzecz biorąc to obecnie chyba więcej dzwonów jest bo sie "rajdowcy" naczytają o zbawiennym działaniu ABS-u czy ESP i potem jest ZONK
Ostatnio zmieniony śr lut 20, 2008 16:15 przez ArtBiGT, łącznie zmieniany 2 razy.
- [b]pssst pssst brum brum pssst [/b]
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
- [b]330 KM i 1200 kg = :satan: :satan: [/b]
[b]był:[/b] Golf III GT ABS
[b]jest:[/b] Golf III ABF T, Opel Astra II Cabrio Bertone
ale takie fotele mam teraz..no one są jak z GTI, a szachownica z 20 Jahre jest do dupy wiec po co zmieniacRapix pisze:Hmm jak ma być jak 20jahre to proponował bym fotele z tej edycji Bedzie jak orginAł
najfajniejsze wnętrze jest z GTI edition, planuje zakupic boczki póki co i moze kiedys zmienie zydle, choc za 900 PLN wolałbym pompe 11mm zapodac
na razie zacząłem malować zaciski, od razu szykuje 2 komplety na raz..
mało co sie nie zadusiłem w tej mojej kanciapie
jutro przelece z drugiej strony i bedą jako tako zrobione... świeżo po piaskowaniu są wiec trzeba zabezpieczyć jak się zrobi cieplej to dopieszcze je na balkonie..
mam prośbę... czy ktoś moze mi zrobić VT
chodzi o to żeby wnętrza felg zrobić na złoty kolor...
coś ala ta fotka którą zainspirowała w temacie marcina
http://images19.fotki.com/v35/photos/3/ ... 1168699606
chodzi o to żeby wnętrza felg zrobić na złoty kolor...
coś ala ta fotka którą zainspirowała w temacie marcina
http://images19.fotki.com/v35/photos/3/ ... 1168699606