ww golf 2 1.3 benzynka 89r
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ww golf 2 1.3 benzynka 89r
witam co myslicie
golfie 2 1.3poj,benzyna,gaznik dobre to auto- dane parametry silnika-spalanie- koszt np.paska rozrzadu, instrukcje obslugi bo moja jest po niemiecku--co kolwiek na jego temat-dziekuje pozdrawiam wszystkicch fanow lub gdzie po taka informacje moglbym uderzyc!
golfie 2 1.3poj,benzyna,gaznik dobre to auto- dane parametry silnika-spalanie- koszt np.paska rozrzadu, instrukcje obslugi bo moja jest po niemiecku--co kolwiek na jego temat-dziekuje pozdrawiam wszystkicch fanow lub gdzie po taka informacje moglbym uderzyc!
Ostatnio zmieniony śr gru 01, 2004 09:25 przez chlopiec0, łącznie zmieniany 2 razy.
- ygd
- Prezes vwgolf.pl
- Auto: Audi S3
- Silnik: AFN
- Kontakt:
Re: ww golf 2 1.3 benzynka 89r
Wystarczy poszukać na forum, temat poruszany nie razchlopiec0 pisze:witam co myslicie
golfie 2 1.3poj, dobre to auto- dane parametry silnika-spalanie- koszt np.paska rozrzadu, instrukcje obslugi bo moja jest po niemiecku--co kolwiek na jego temat-dziekuje pozdrawiam wszystkicch fanow
1.3 było kilka typów silnika, na gaźniku, wtrysku.... nie podałeś nic dokładniej.
Do 1.3 koszty części są niskie, bo wszystko jest mniejsze np. klocki hamulcowe czy tarcze...
VW Klub Polska #106
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
Golf MK4 `99 1.6
Audi S3 8L '01
ja mam 1.3 NZ sprawuje sie dobrze poza odczuwalnym brakiem mocy rewelacji w spalaniu nie szukaj zgodznie z ksiazką powinien palic do 6 litrów ale przy butowanie to nawet 13 spali bynajmniej czesc sa niedrogie np. za lozysko do tylnego kola dałem mniej niz kumpel do malucha
[img]http://www.matizek.republika.pl/lcvw.jpg[/img]
-
- Nowicjusz
- Kontakt:
-
- Nowicjusz
- Kontakt: