Zauważyłem że leci mi woda do bagażnika. Na pierwszy rzut oka to z prawej strony przy nadkolu. Rozebrałem go ale tam nie ma którędy ta woda wpadać. Sprawdziłem uszczelkę i lampę ale tam też jest wszystko wporządku. Czy ktos orientuje się którędy to może lecieć??
A tak przy okazji jak chcesz troche zarobić to wejdz na www.zysk.pl.tl
Mam wodę w bagażniku
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
knowakowski
- Nowicjusz

Mam wodę w bagażniku
Ostatnio zmieniony sob lut 09, 2008 10:15 przez knowakowski, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak masz szyberdach to może ci lecieć węzykiem odprowadzającym z rynienek szybra!! Może być też nieszczelność na śrubie zawiasu tylnrj klapy!Czy miałeś coś wogóle robione z klapą?? tzn wgniotka lub wstawianie szyby??? jak tak to sprawdź poprawność. Najlepiej osusz wszystko dokłądnie,następnie wiadro wody i walnij mocno strumień na klapę i łączenia (albo myjka ciśnieniowa) Następnie wskakuj do bagażnika i szukaj a napewno znajdziesz świeży wyciek!!!
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...
-
greg
mógłbyś to skasować? nowy forumowicz i od razu spam?knowakowski pisze:A tak przy okazji jak chcesz troche zarobić to wejdz na xxx.zysk.pl.tl
Co do wody w bagazniku:
1. czy na pewno nie był naprawiany po blacharce
2. czy masz szyberdach?
3. czy nie leci czasem z wężyka od spryskiwacza tylnej szyby?
Jeśli wszystkie odpowiedzi brzmią nie to wsiadaj do bagażnika a kumpel niech polewa po dachu - musi zacząć wyciekać
ja jednak polecam urzad pracy!!!!!knowakowski pisze:A tak przy okazji jak chcesz troche zarobić to wejdz na www.zysk.pl.tl
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...