Witam, ostatnio wymieniałem w moim Golfie lampy z tyłu. Kiedy szarpałem się z tapicerką bagażnika od strony pasażera lampka która tam się znajduje i oświetla bagażnik przestała działać. To samo z lampką, która jest w środku pod sufitem - nie świeci od tej samej chwili. Gdzie mogę szukać przyczyny?
Przy okazji 2 problem - wczoraj nie mogłem zaryglować od wewnątrz drzwi kierowcy - ten bolec stawiał opór i nie szło go wcisnąć. Gdy go teraz zamykam z pilota to się blokuje 'w połowie drogi' lekko się chowając i muszę wejść od strony pasażera i pociągnąć za klamkę od środka żeby otworzyć sobie drzwi - czy to popsuty siłownik? Mam padnięty po tej stronie mikrostyk, ale przez 3 miechy nie było kłopotu z drzwiami. Dodam, że od paru dni przy ciągnięciu za klamkę z zewnątrz blokuje się ona i nie chce sama odskoczyć na swoje miejsce - trzeba ją popchnąć....
Pozdro
Brak oświetlenia wnętrza (podsufitka) i w bagażniku +central
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Brak oświetlenia wnętrza (podsufitka) i w bagażniku +central
Ostatnio zmieniony pt lut 08, 2008 21:46 przez ne_preemo, łącznie zmieniany 1 raz.
1.9 TDI