Słabo świecące tylne światła a szczególnie tylne kierunki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Słabo świecące tylne światła a szczególnie tylne kierunki
Czy sa jakies sposoby na to aby tylne oświetlenie było mocniejsze?
Czy można skorzystać z mocniejszych żarówek np zamiast 5W czy te z 10W wmontować 21W ?
Tutaj link do żarówek 21Watowych: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62209729
Czekam na wszelkie sugestie dotyczące bezpieczeństwa na drodze poprzez mocniejsze światła w naszych samochodach.
Czy można skorzystać z mocniejszych żarówek np zamiast 5W czy te z 10W wmontować 21W ?
Tutaj link do żarówek 21Watowych: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=62209729
Czekam na wszelkie sugestie dotyczące bezpieczeństwa na drodze poprzez mocniejsze światła w naszych samochodach.
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
Przecież do lamp tylnych idzie kostka, więc mam doprowadzić dodatkowym kabelkiem masę do kostki? Czy nie tak zrozumiałem?taz pisze:Nie masz masy na żarówkach i już. Musisz znaleźć miejsce masowe gdzieś w bagażniku i odkręcić śrubke.
Wczoraj spróbowałem "paluchem przez dziurkę" ale nic to nie dało. Fakt trochę były zasyfione ale same żarówki i tak słabo świecą. Najbardzo rozchodzi mi się o kierunki, bo reszta może pozostać tak jak jest, ale kierunki tylne totalna klapa - tak słabo świecą. Więc jak tę masę do nich pociągnąc?
-
- Kalinowa Mad Driver
- Kontakt:
ponawiam temat
wyczyscilem blache, do ktorej jest przykrecona masa papierem sciernym ale dalej jest to samo. zauwazylem jeszcze ze jak wcisne stopa i zalacze kierunek to stop troche mi blenie i zaczyna lekko pulsowac na przemian z kierunkiem. o co chodzi??
wyczyscilem blache, do ktorej jest przykrecona masa papierem sciernym ale dalej jest to samo. zauwazylem jeszcze ze jak wcisne stopa i zalacze kierunek to stop troche mi blenie i zaczyna lekko pulsowac na przemian z kierunkiem. o co chodzi??
Klub Miłośników Fiata Pandy www.pandaclubpolska.pl