MK 4 Jakie reflektory pod ksenon ??
Moderatorzy: QQxQ, G0 Karcio, VIP
MK 4 Jakie reflektory pod ksenon ??
Witam wszystkich
Mam do was pytanie ostatnio na forum jest wiele tematów dotyczących przeróbek świateł na ksenon wiele osób jest przeciwko montowaniu zestawów ksenon do zwykłych świateł dlatego że niby oślepia itp. itd. po części mają racje dlatego mam pytanie do znawców tematu jak przerobić zwykłe światła w mk4 na światła ksenonowe tak żeby to miało ręce i nogi ?? W grę wchodzi zmiana reflektorów i tu pytanie jakie?? oczywiście soczewkowe, szukając w internecie znalazłem coś takiego : LINK
Czy wkładając zestaw ksenonowy w takie lampy bedzie ok ??
czy po prostu kupić oryginalne fabryczne światła ksenonowe co były montowane w R32 ??
spryskiwacze mam wiec o jeden kłopot mniej.
proszę o poradę.
Pozdrawiam
Mam do was pytanie ostatnio na forum jest wiele tematów dotyczących przeróbek świateł na ksenon wiele osób jest przeciwko montowaniu zestawów ksenon do zwykłych świateł dlatego że niby oślepia itp. itd. po części mają racje dlatego mam pytanie do znawców tematu jak przerobić zwykłe światła w mk4 na światła ksenonowe tak żeby to miało ręce i nogi ?? W grę wchodzi zmiana reflektorów i tu pytanie jakie?? oczywiście soczewkowe, szukając w internecie znalazłem coś takiego : LINK
Czy wkładając zestaw ksenonowy w takie lampy bedzie ok ??
czy po prostu kupić oryginalne fabryczne światła ksenonowe co były montowane w R32 ??
spryskiwacze mam wiec o jeden kłopot mniej.
proszę o poradę.
Pozdrawiam
Witam !!!
Ja mam u siebie ta lampy:
http://www.venom24.pl/golf-chrom-celis- ... 0feb77ec25
tez z tej firmy kupowalem i mam w nich zestaw xenon 6000K i jest ok. Jak bedziesz kupowal xenony to polecam brawe 4300K, 5000K lub 6000K.
Ja mam u siebie ta lampy:
http://www.venom24.pl/golf-chrom-celis- ... 0feb77ec25
tez z tej firmy kupowalem i mam w nich zestaw xenon 6000K i jest ok. Jak bedziesz kupowal xenony to polecam brawe 4300K, 5000K lub 6000K.
Mój golfik:
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=18947&postdays=0&postorder=asc&start=1140&sid=3125aafe34a6e4ea9a51c6a94b07628e
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=18947&postdays=0&postorder=asc&start=1140&sid=3125aafe34a6e4ea9a51c6a94b07628e
- 1986bartek
- Użytkownik
- Kontakt:
Dokładnie tylko orginale lampyUcHO pisze:jezeli zastanawiasz sie nad kupnem oryginalnego zesawu, to Ci go polecam, nic nie bedzie swiecilo tak jak oryginal
zadna hella, in-pro, depo fk czy cos innegi, gdyz w kazdy soczewka jest pod halogen (soczewka prazkowana) a nie gladka jak w seryjnym xenonie
pozdrawiam
Dziękuje za odpowiedzi w takim razie będę sie rozglądać za oryginałem tylko nie wiem gdzie takie można dostać na allegro zdarzają sie używane ale pojedyncze sztuki rzadko trafia sie cały zestaw a jak jest to dosyć drogo może mi polecicie jakiś sklep gdzie można kupić w miarę tanio i pewnie takie światła ??
nowego zestawu za 3kpln nie kupisz, kiedys dowiadywalem sie w salonie i chcieli chyba cos kolo 1600 zł za sam reflektor bez przetwornicy i zarnikow
na allegro jest pelno calych zestawow, wiec nie wiem jak szukasz
musisz byc oczywiscie na to przygotowany ze do xenonu idzie inna wtyczka w lampach i obecna trzeba przerobic, kostki kupujesz w salonie za smieszne pieniadze i jak sam sie bawic nie chcesz to szukasz dobrego elektryka i juz on Ci wszystko podlaczy, istnieje tez mozliwosc podlaczenia sterowania z wnetrza kabiny wysokosci swiecenia
pozdrawiam
na allegro jest pelno calych zestawow, wiec nie wiem jak szukasz
musisz byc oczywiscie na to przygotowany ze do xenonu idzie inna wtyczka w lampach i obecna trzeba przerobic, kostki kupujesz w salonie za smieszne pieniadze i jak sam sie bawic nie chcesz to szukasz dobrego elektryka i juz on Ci wszystko podlaczy, istnieje tez mozliwosc podlaczenia sterowania z wnetrza kabiny wysokosci swiecenia
pozdrawiam