Fajny projekcik czekam na wykres bo bardzo mnie Ciekawi przy tej turbince ile wycisniesz z jakim doładowaniem odezwe sie na prv do Ciebie napewno bo mnie nurtuje jedna rzecz
beny841 nom zestrojenie będzie w następnym tygodniu bo teraz na razie odprowadzam na klepanie nadkoli . black nom czekam na priva grzaneczka997 nom fajnie syczy , i to mi się najbardziej w turbo podoba Lukas134 hehe nom postawiłem na alumkach ( teraz trzeba polerkę tylko zrobić . Zabieram się za nie zaraz jak skończę Twoje) nom i dobrze że w ogóle odpalił
Witam spoko spoko turbinka tylko mnie to ciekawi jakbys mógł podliczyc wszystkie koszta jakie cie wyniosły czesci plus robota zestrojenie wszystko Pozdro
turbina wraz z kolektorem - 6oo pln
intecooler - 150 pln
zawór blow off - 300 pln
zestrojenie w firmie w Warszawie ( mechanik Grabowski mówił że 1000 pln wraz z hamowaniem samochodu oraz pełnym zestrojeniem )
nom i rury kwasowe i kolanka około 100 pln
nom i to co trzeba będzie zapłacić szefowi zakładu Perfect Service który udostępnił mi sprzęt, warsztat i plac na trzymanie autka
czyli podliczając całość wyszła mnie około 2150 zł + zapłata dla wyżej wspomnianego szefa czyli około 2500 zł
vw_golf3, no proszę proszę tylko pozazdrościć SUPER PROJEKT. Ciekaw jestem jaką moc uzyskasz. Ja już pomalutku kompletuje części i pewno w wakacje podłączę coś podobnego u siebie. Odezwę się na PW. POZDROVWIENIA
Obecnie:
MK1 GTI '79
MK3 VR6 Syncro
Było:
MK3 GTI 2E,
MK3 VR6 Syncro, VR6 Syncro by szparak
MK4 ARL+,
MK5 GTI DSG
MK3 ABF 20 Jahre
MK5 GTI DSG
MK3 20 Jahre
MK4 GTI
MK1 Cabrio '89 MK2 Rallye Golf '89Rallye Golf G60 by szparak
mam pytanie odnośnie modyfikacji czy kolektor od 1.9 podeszedł bez przeróbek większych mam się zastanawiam nad turbo do 1.6 abu ale obawiam się że u mnie bedzie znacznie więcej problemu
bastek016 słuchaj kolektor podszedł bez żadnego problemu, trzeba było tylko przerobić jedno mocowanie ale to kwestia 20-25 minut , nom to życzę Ci powodzenia , jak coś wykombinujesz to daj znać