[Golf MKIII] Problem z elektryką tylnej szyby !!!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
[Golf MKIII] Problem z elektryką tylnej szyby !!!
Witam! Mam taki problem wczoraj opuscilem tylna lewa szybe na maxa i juz nie chce sie podniesc Jak wcisne przycisk to slychac ze silniczek chodzi ale szyba nie idzie do gory. Czy ma ktos pomysl co moze byc przyczyna?? Zapomniałem dodać ze w dół szyba schodzi ale nie chce wrócić.
Było MK2 G60....
Było A3 1.9 TDI ASV++
Będzie .....
Było A3 1.9 TDI ASV++
Będzie .....
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
Panowie przeciez Puzon pisze wyraznie ze słychać jak silnik pracuje, więc przewody ok, najprawdopodobniej własnie jest problem z linką ale zeby to naprawić trzeba sciągac tapicerkę, wtedy wszystko bedzie wiadomo
Ostatnio zmieniony ndz sie 28, 2005 13:23 przez tomek26106, łącznie zmieniany 1 raz.
- waldek120375
- Nowicjusz
- Kontakt:
Na początek......
Proponuje ściągnąć tapicerka . Z takim czym powinieneś sobie poradzić . Chyba że boisz sie rozbierac do daj do mechanika . Ja stawiam na przyczyne co wiekszoc tutaj goości . Powdzenia
Waldek
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Sciągnięcie tapicerki
Panowie, jak zabrać się za sciaganie tapicerki z drzwi ? Jakie są potrzebne narzędzia ? Czy są gdzieś jakieś foto z całego procesu ?
Dzięki za pomoc.
Dzięki za pomoc.
Nie wiem jak....
nie wiem jak wyjąć silnik od szyb z drzwi (mk3). nie mogę opuścić szyby bo nie działa. czy trzeba odkręcić te wszystkie metalowe listwy prowadzące linki i wytargać całość??
- ultradźwięk
- Ma gadane
- Kontakt:
Możesz powiedzieć jak to sprawdzić? Może jakieś fotki?longer pisze:może linka wyskoczyła z prowadnicy... na lince jest taki zacisk który wchodzi do uchwytu który trzyma szybe i u mnie wyrobiło sie i jak ma isc do gory to wyskakuje z uchwytu a w dół mały opór wiec opuszcza bez problemu
Czy do naprawienia tego potrzebne jest wymontowanie szyby i jeżeli tak to jak to zrobić?