Dziś sie trochę działo z golfem. Po pierwsze usunąłem klej z szyb bocznych i tylniej - pozostałosci po fotochromach :/ przy okazji dowiedziałem się, że juz w sklepie nie sprzedają acetonu bo jest jakis tam niebezpieczny czy cos

spoko
kolejna sprawa, to wyciąłem wreszcie ten tłumik z końcówka Ultera i wstawiłem oryginał TDi z wypolerowanymi koncówkami, wygląda znacznie lepiej.
później wyciągłem kolejny raz gwinta i oddałem jeszcze do regulacji, bo był zdecydowanie za miękki, na jutro powino być już wszystko ok
no i co mnie najbardziej ucieszyło, wywaliłem wreszcie lotkę ze stopem i zamontowałem oryginał

dodam, że byłem w kilku miejscach, gdzie kleją szyby, spojlery itd... i każdy mówił to samo: nie da się tego odkleić, chyba, że wywalimy szybe lub porysuje się lakier na klapię. wiec ja się musiałem za to wziasc sam

zacząłem po troche od jednego konca podcinać klej i stopniowo podkładałem kliny... po godzinie mordęgi wreszcie puściła, a na lakierze ani ryski

wniosek, mechaniory są do dupy
to sie troche nagadałem, a teraz przedstawie graficznie
Na jutro mocne postanowienie! Poskładać fure do kupy, umyć i wreszcie zrobić normalne zdjęcia !
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=141210&postdays=0&postorder=asc&start=0]byłe mk3[/url]