gratulacjePiterGOLF pisze:Dwoojka zaczela wkoncu działac tak jak powinna silnik pracuje tak jak powinien, turbo slychac idealnie

Moderator: G0 Karcio
gratulacjePiterGOLF pisze:Dwoojka zaczela wkoncu działac tak jak powinna silnik pracuje tak jak powinien, turbo slychac idealnie
oj chyba wpadne bo czeka mnie to samoPiterGOLF pisze:foty robie tylko jak ktos do mnie wpadnie z jakas cyfrą Generalnie rzezby jest dużo, mi i bratu zajeło to jedno całe popołudnie
No i dobrzekaczor4011 pisze:oj chyba wpadne bo czeka mnie to samoPiterGOLF pisze:foty robie tylko jak ktos do mnie wpadnie z jakas cyfrą Generalnie rzezby jest dużo, mi i bratu zajeło to jedno całe popołudniepowraca decha mk2
co za problem wydrukowac czarne tarczePiterGOLF pisze:Wolałbym czarne zwykłe... Tyle, że takie z MFA znalesc to nie lada wyczyn...
Problem moze nie ale narazie nie mysle o tym. Jezeli działaja i pokazuja to co maja pokazywac to niech siedza tam w tej półce... musze inne gadzety poogarniackaczor4011 pisze:co za problem wydrukowac czarne tarczePiterGOLF pisze:Wolałbym czarne zwykłe... Tyle, że takie z MFA znalesc to nie lada wyczyn...UV juz masz to beda swiecily jak u mnie
No oszczednie oszczedniekuła pisze:nono nie tylko wyglada ale i zapierdziela oszczednie
Hehe tak generalnie to w ogole nie jezdze na stacjebeny841 pisze:hee a nie zapominasz wjeżdżać na stacje?? przy takim spalaniuPiterGOLF pisze:No oszczednie oszczednieostatnio za 100zł zrobilem 500km :green_fuck:
piekna sprawa
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 20 gości