Sorki za słabą jakość, ale zdjęcie robione komórą. Może ktoś rozpozna co to za cudo? No i najważniejsze, czy jest szansa dostać to osobno, czy cały gaźnik muszę kupować? Jak zwykle liczę na waszą pomoc co to za część z gaźnika?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- patryk2340
- Carpe Diem

- Kontakt:
co to za część z gaźnika?
Witam. Podczas regulacji gaźnika mechanik wyciągnął mi z pierburga 2e2 właśnie to coś (złamane)
Sorki za słabą jakość, ale zdjęcie robione komórą. Może ktoś rozpozna co to za cudo? No i najważniejsze, czy jest szansa dostać to osobno, czy cały gaźnik muszę kupować? Jak zwykle liczę na waszą pomoc
wielkie dzięki 
Sorki za słabą jakość, ale zdjęcie robione komórą. Może ktoś rozpozna co to za cudo? No i najważniejsze, czy jest szansa dostać to osobno, czy cały gaźnik muszę kupować? Jak zwykle liczę na waszą pomoc
Ostatnio zmieniony pn sty 28, 2008 21:28 przez patryk2340, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

rurka prowadzaca wkretu regulacji składu mieszanki. Nie kupisz nowej, znajdziesz na szrocie z jakiegoś rozbitka lu uszkodzonego gaźnika. Ja próbowałbym ja skleić klejejm do metalu, nie przenosi zadnych dużych obciążeń, przynajmniej na chwilę póki dobrej nie znajdziesz.
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- patryk2340
- Carpe Diem

- Kontakt:
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)

Haa polscy mechanicy, cali hehe. PEwno zachaczył obudową filtra powietrza.patryk2340 pisze:Podczas regulacji gaźnika mechanik wyciągnął mi z pierburga 2e2 właśnie to coś (złamane
Pewno nie było czego juz regulować. Jesli auto miało przed zdjeciem obudowy w b wolne , nierówne obrotki to ok. Ale jesli miało w normie i miał doregulowac to on to pewnie schrzanił.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
- patryk2340
- Carpe Diem

- Kontakt: