Zaworek N75
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
-
- Nowicjusz
Zaworek N75
Panowie miałem spadki mocy przy 3000 obr silnik tracił siłę i komputer wpadał w tryb awaryjny , po wymianie N75 przez 2 tygodnie wszystko grało jak trzeba . Po dwóch tygodznich znów padł ten sam zawór ( nówka oryginał ) . Pytanie co to możę być ? Obecnie mam nowy zamontowany.Zastanawiam się czy miałem pecha i kupiłem już jakiś felerny czy poprostu coś mi ten zawór przepala , prosze o pomoc :green_fuck:
-
- Nowicjusz
zaworek N75
Dzisiaj sprawdzę ten nowy , natomiast pierwszy który wymieniłem po podłączeniu 12 V nie tykał , drugi zanim zamontowałem tykał , a teraz po wymianie tez nie tyka . Dzisiaj rano komputer odrazu przy 3000 obr wchodzi na 4 biegu w tryb awaryjny , sprawdzę czy zaworek nowy działa a jeśli tak czy dostaje prąd , gdzieś około 10 00 . Co wyjdzie dam znać sprawdzę również przewody pzdrAdamm pisze:a masz pewnosc ze to zawor teraz siadl? sprawdziles wezyki i reszte?
Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2008 07:18 przez Gadi Jarek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Nowicjusz