Naprawa rozdzielacz powietrza przy nagrzewnicy!
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Naprawa rozdzielacz powietrza przy nagrzewnicy!
Witam wszystkich i kieruje do was pytanie! Czym zastąpić starą gąbkę lub jej brak przy łopatkach od regulacji strumienia powietrza przy nagrzewnicy! Czy ktoś z was już to kiedyś robił!? Nie wiem czy wszystkie materiały mogą być tu użyte! Pozdrawiam!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony pt sty 25, 2008 12:50 przez virilitas, łącznie zmieniany 1 raz.
Jetta - naprawa po spaleniu!
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja bym wstawił taką
http://allegro.pl/item302780823_gabka_a ... html#photo
jak robiłem panel środkowy to gąbka się wykruszyła doskonale klei się budaprenem
http://allegro.pl/item302780823_gabka_a ... html#photo
jak robiłem panel środkowy to gąbka się wykruszyła doskonale klei się budaprenem
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Dzięki za cenne uwagi! Wiem że pytania które tu zadaje mogą dziwić! Lecz jeździłem nią 5 lat i potem sprzedałem koleżance! Mam duży sentyment do VW miałem GOLFA I , Jette I, Jette II i passata II i darze tą firmę wielkim szacunkiem bo autka którymi jeździłem były niezawodne! Dlatego wkładam w nie tyle serca!
PS
Tą Jettą byłem w Munchen i w pierwszy dzień swojego pobytu za wycieraczką od razu miałem oferty kupna od Niemców! Jetta I (1,3) byłem we Francji zrobiłem na raz 2600 km i nawet się nie zająknęła! Teraz naprawiam mojej koleżance ten sprzęt bo była u elektryka który coś pogrzebał w instalacji (szarpał za kable przy cewce) w wyniku czego zapaliła się komora silnika! Zapaliła się na stacji benzynowej gdy koleżanka ją zatankowała i chciała odjechać! Autko miało iść na złom lecz nie dopuściłem do tego! Wymieniłem wszystkie przewody , węże czujniki it.p Auto odpaliło od tknięcia ! Pozdrawiam
PS
Tą Jettą byłem w Munchen i w pierwszy dzień swojego pobytu za wycieraczką od razu miałem oferty kupna od Niemców! Jetta I (1,3) byłem we Francji zrobiłem na raz 2600 km i nawet się nie zająknęła! Teraz naprawiam mojej koleżance ten sprzęt bo była u elektryka który coś pogrzebał w instalacji (szarpał za kable przy cewce) w wyniku czego zapaliła się komora silnika! Zapaliła się na stacji benzynowej gdy koleżanka ją zatankowała i chciała odjechać! Autko miało iść na złom lecz nie dopuściłem do tego! Wymieniłem wszystkie przewody , węże czujniki it.p Auto odpaliło od tknięcia ! Pozdrawiam
Jetta - naprawa po spaleniu!