[mk3] Co to za czujnik w golfie????
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
[mk3] Co to za czujnik w golfie????
Witam... W moim nowym golfiku w miejscu połączenia przedniego słupka z podsufitką znalazłe takie oto (patrz poniżej) urządzenie.... Przykejone to kiedyś było na tym czarnym prostokacie ale odpadło i teraz jest wsadzone za oslonę przeciwsłoneczną...Co to za wynalazek??? Wygląda to na jakąś prymitywna czujkę ruchu... Ale czy aby na pewno??? czy może jest to jakieś urządzenie fabryczne.??

- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
No właśnie idzie po słupku za deskę rozdzielczą.... Na razie nie chce mi się patroszyć auta... jeżeli to czujka ruchu to znaczy ze w aucie powinien byc jakis alarm...który jak widac nie dziala... Szukałem jakiejs centralki czy syreny... Nie ma nawet zadnego włącznika masowego przy klapie... no i mam kurde rebus... po tym kablu pewnie i bym doszedł co to... tylko kurcze brakuje mi czasu na rozkręcanie auta...foxiu2k5 pisze:no to Cie ktos wplatal w afere Orlenowsa ... co tankowales ?
Stawiam na czujnik ruchu, jak mozesz to sprobuj dojsc po kablu gdzie idzie
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
- flatron316
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt:
- Marihuana Man
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
blackwhite pisze:A mnie się wydaje, że jest to pozostałość po zestawie głośnomówiącym i jest to mikrofon.

Opisy na tej puszce to Siemens S3/S3 Plus/S3 COM .... Na google po wpisaniu tych danych wywala mi że jest to model telefonu komórkowego.....
- blackwhite
- Użytkownik
- Kontakt: