czy to normalne ? ?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy to normalne ? ?
panowie wczoraj zatkałem klapke powietrza ciepłe zimne we filtrze powietrza zatkałem na ciepłe czyli tylko bedzie brał zimne... zrobiłem tak bo dosc duzo pisaliscie o tym na forum (chodzi mi tez o spalanie gazu bo mam duze..) dzisiaj rano wchodze odpalam chodzi elegancko wyjechałem z mojego podwórka na ulice i nic wiecej.. przyjezdzam z roboty wsiadam w golfine i nie chce odpalic .....
tak przez 15 min.. nawet aku mi padł wziołem na hol dopiero odpalił... dopiero jak sie nagrzał i chwile pochodził było cacy... co o tym sadzicie ? ?
- prezesik25
- VWGolf.pl Killer

- Kontakt:
- Paweł Marek
- V.I.P.

Jeśli klapka nada się porusza jak powinna to zamknęła dopływ zimnego powietrza, a dopływ ciepłego zatkałeś sam. Jeśli tak zrobiłeś jak piszę to się nie dziw bo bez powietrza silnik nie zedziała, nie ma szans. Nie wiem jak to zatkałeś ale skoro zatkałeś to klapkę musisz unieruchomić tak, żeby dopływ zimnego był otwarty
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- Paweł Marek
- V.I.P.