zmiana zegarów w mk2 z zegarkiem analog. na zegary z obroto.
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Rafał21
- Nowicjusz
- Kontakt:
zmiana zegarów w mk2 z zegarkiem analog. na zegary z obroto.
mam problem z podłączeniem zegarow z obrotomierzem,mialem z zegarkiem analog.!!!ktos moze pomóc????jakies schematy podłączenia lub linki gdzie moge je znalezc!!!z gory dziekuje!!
nie bardzo rozumiem w czym masz problem, jeśli zegary z obrotkiem maja taką samą wtyczkę lub wtyczki to podpinasz i powinno działać. Jeśli obrotomierz nie działa to trzeba podciągnąc prąd dla obrotomierza z alternatora. Ja natomiast zepsute zegary z obrotkiem połączyłem z dobrymi z zegarkiem ale musiałem dołaożyć kawałek folii z prądem dla obrotomierza. Napisz w czym masz problem forsius@poczta.fm
jaki masz silnik bo jak sie nie myle to diesel ma podane na obrotomierz z alternatora a benzyna z cewki sygnal, i tak jak wczesniej kolega pisal wyciagasz stare zegary zakladasz nowe z obrotkiem i powinno wszystko dzialac , no chyba ze masz zegary z jedna wtyczka a zakladasz z dwoma wtyczkami albo odwrotnie , ale tez da sie podlaczyc
Zyj kolorowo :)