chlapacze MK III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
chlapacze MK III
mam pytanko czy może ktoś zakładał chlapacze przednie ,w oplach są takie oryginalne nie wiem czy do golfika można takie dostać bo są one przydatne mniej autko się ochlapuje i progi są bardziej zabezpieczone.
Ja w tym roku zalozylem chlapacze, po tym jak musialem robic naprawe blotnikow za kolami. Rudy sie przyczepil, bo bloto (i sol) spod kol szly pod blachy... Rdza poszla od srodka az milo!
Kupilem chlapacze uniwersalne (za 35 zl). Musialem je troche skrocic (nozyczkami), gdyz po zalozeniu samochod na zakretach szorowal chlapaczem o jezdznie.
W oryginalnym blotniku sa 3 otwory. Trzeba kupic zestaw: specjalna zawleczka (nakladka) blaszana z otworkiem i srubke do tego. Najpierw blaszke zalozyc na blotnik, tak zeby sie otwory pokryly, potem przylozyc chlapacz i przykrecic go sruba. Zadna filozofia.
A co do efektu, to uwazam, ze teraz nawet lepiej wyglada niz bez chlapaczy.
Kupilem chlapacze uniwersalne (za 35 zl). Musialem je troche skrocic (nozyczkami), gdyz po zalozeniu samochod na zakretach szorowal chlapaczem o jezdznie.
W oryginalnym blotniku sa 3 otwory. Trzeba kupic zestaw: specjalna zawleczka (nakladka) blaszana z otworkiem i srubke do tego. Najpierw blaszke zalozyc na blotnik, tak zeby sie otwory pokryly, potem przylozyc chlapacz i przykrecic go sruba. Zadna filozofia.
A co do efektu, to uwazam, ze teraz nawet lepiej wyglada niz bez chlapaczy.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.