JEŚLI KTOŚ WIE JA WYMONTOWAĆ ZEGARY W VW POLO (ROCZNIK 1990) PROSZĘ O POMOC BO ROBIĘ TO PO RAZ PIERWSZY I NIE CHCĘ NIC ROZWALIĆ, BO DOPIERO CO GO KUPIEM I CHCĘ WYMIENIĆ PODŚWIETLENIE NA NIEBIESKIE BO ZIELONEGO KOLORU NIE NAWIDZĘ!!! JEŚLI KTOŚ CHCE MI POMUC TO PISZCIE DO MNIE:
ADAMSTEFANIAK18@WP.PL
NIEBIESKIE ZEGARY
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- micab
- Forum Master
- Kontakt:
po obu stronach licznika masz po dwie małe dziurki......i w te dziurki musisz coś włożyć ja np. stosowałem do tego celu takich cieniutkich śrubokręcików...... żeby było łatwiej można zdjąć obudowe stacyjki.....bo jak śrubokręt jest dłuższy to obudowa może przeszkadzać przy wkładaniu w dolne dziurki..... ja już je włożysz to tam jest taka zawleczka....i jak dobrze wcelujesz to sie ta zawleczka odbezpieczy i uchwyt puści później już tylko odłaczenie linki prędkościomierza oraz wtyczki i zegary wyjęte
najlepiej jest najpierw odczepić z jednej strony a później z drugiej....no chyba że masz dodatkową parę rąk do pomocy to wtedy można wszystkie na raz
ależ ja się z tym namęczyłem za pierwszym razem jak nie wiedziałem jak to idzie nie najszczęśliwsze rozwiązanie
najlepiej jest najpierw odczepić z jednej strony a później z drugiej....no chyba że masz dodatkową parę rąk do pomocy to wtedy można wszystkie na raz
ależ ja się z tym namęczyłem za pierwszym razem jak nie wiedziałem jak to idzie nie najszczęśliwsze rozwiązanie
vw, bmw, ford, mercedes, peugeot, nissan, fiat,