Przerywa po przekroczeniu 3800obrotow
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
Przerywa po przekroczeniu 3800obrotow
wymienilem turbine z T2 na k24 wszystko ok tylko ze zaczal mi przerywac silnik po przekroczeniu 3800 obrotow a od 3000obr niechce ciagnac do tych obrotow jest elegancko a pozniej kibel niechce przyspieszac
zrobilem LDA zaczal kopcic wiec wricilem do standardowych ustawien dawka ustawiona jest na sredni dym cisnienie doladowania 1-1,1bara probowalem juz roznych ustawien i tak dalej przerywa
wie ktos moze coz to za objaw
zaznaczam ze na starej turbinie niebylo mowy o takim czyms
zrobilem LDA zaczal kopcic wiec wricilem do standardowych ustawien dawka ustawiona jest na sredni dym cisnienie doladowania 1-1,1bara probowalem juz roznych ustawien i tak dalej przerywa
wie ktos moze coz to za objaw
zaznaczam ze na starej turbinie niebylo mowy o takim czyms
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
- majster heniek
- Forumowy spamer :)
- Auto: Jest
- Silnik: też
- twardy
- Forum Master
- Kontakt:
właśnie to mnie zastanawia , może to coś z suszarka? Ale na manometrze cisnienie też skacze . może zawór sie otwiera.Krzylu pisze:zaznaczam ze na starej turbinie niebylo mowy o takim czyms
[ Dodano: Sob Sty 19, 2008 18:31 ]
a może zawór sie otwiera , ciśnienie na manometrze pewnie też skacze .Krzylu pisze:zaznaczam ze na starej turbinie niebylo mowy o takim czyms
10mm+1,3bara=1VSTD :-)
Jak ustawisz ciśnienie ponad 1 bar to wtedy BOV sie Ci otwiera, nawet jak na maksa jest skręcony, ja to u siebie przerabiałem. Wziąłem śrubę imbusową M6 chyba i łącznej długości 2 cm i wsadziłem do BOV łeb do środka, już mi nie skacze ciśnienie przy ponad 1 bar. Ja mam SB z T2 z ciśnieniem 1,1-1,15 bar około.
Ostatnio zmieniony sob sty 19, 2008 21:20 przez 1 6 D, łącznie zmieniany 1 raz.