[GOLF MK4] Black RTDI Historia str. 1!!!!
Moderator: G0 Karcio
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Witam adasiek u mnie wszystko stoi narazie z powodu braku czasu ale wlasnie zamowilem czujnik temperatury ostatni element ukladanki wiec teraz tylko troche wolnego czasu i nieco cieplszej temp bo w uk nei mam garazu a troche zimno na zewnatrz. A jakie miales kabelki od tempomatu ori? I jak sie jezdzi? I co masz zamaiar jeszcze zrobic pochwal sie hehe to ja tez sie pochwale ??? Twoj gofer takie jak moj wiec bacznie obserwuje co tam zmieniasz hehe. To pozdro i powodzenia.
[ Dodano: 16 Sty 2008 23:08 ]
[ Dodano: 16 Sty 2008 23:07 ]
Wtam troche zawialo nuda u mnie wiec przyszedl czas na kolejna modyfikacje a mianowicie sterownik kierunkoow ktore po jednym przycisnieciu beda mrygac trzy razy tak jak jest w nowszych modelach vw i audi. Ponizej foto. Pozdro.
[ Dodano: 16 Sty 2008 23:08 ]
[ Dodano: 16 Sty 2008 23:07 ]
Wtam troche zawialo nuda u mnie wiec przyszedl czas na kolejna modyfikacje a mianowicie sterownik kierunkoow ktore po jednym przycisnieciu beda mrygac trzy razy tak jak jest w nowszych modelach vw i audi. Ponizej foto. Pozdro.
Ostatnio zmieniony czw sty 17, 2008 00:08 przez czajaa22, łącznie zmieniany 1 raz.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Witaj kovens ok wyjasnei ci o co chodzi w nowszych modelach vw i audi i pewnie jeszcze innych przykladowo przy wyprzedzaniu albo zmianianiu pasa nie musisz wlaczac na stale kierunku zeby ci pare razy mrugnal tylko wystarczy raz przesunac manetke kierunków a migacz mrugnie 3 razy automatycznie dobry bajer i komfort teraz kumasz?
[ Dodano: 27 Sty 2008 18:17 ]
Witam dzisiaj znalazlem troche wolnego czasu i zabralem sie za montaz nowej funkcji kierunko takiej jak maja nowsze modele audi i vw jak wczesniej pisalem. Troche mialem problemow z mala iloscia miejsca wewnatrz wneki z radiem i z przeciaganiem przewodów ale udalo sie ladnei wszystko dziala. Ponizej pare fotek z prac.
[ Dodano: 27 Sty 2008 18:17 ]
Witam dzisiaj znalazlem troche wolnego czasu i zabralem sie za montaz nowej funkcji kierunko takiej jak maja nowsze modele audi i vw jak wczesniej pisalem. Troche mialem problemow z mala iloscia miejsca wewnatrz wneki z radiem i z przeciaganiem przewodów ale udalo sie ladnei wszystko dziala. Ponizej pare fotek z prac.
R TDI PROJECT IN PROGRES http://www.forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=62&t=127178&p=1414461#p1414461 NA SPRZEDAZ
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
hm adasiek normalnie dziala przykladowo wyprzedzasz wlaczasz kierunek ale nei do konca tylko podnosisz manetke aby zalapal czyl iw starszych wersjach mrugnie raz tylko. Te urzadzonko i stycznik do neig ospowoduje ze migacz mrugnie 3 razy nei raz za kazdym razem jak tak zrobisz automatycznie musisz sobiei to wyobrazic hehe to pozdro
- czajaa22
- Forum Master
- Kontakt:
Witam wiedzialem ze cieb zainteresuje. Nie jest t otrudnb ow podlaczeniu dostajesz inst. troche ciezko raczki wlozyc ale dalem rade. Mozesz szukac na niemieckim i angielskim ebayu. Ja dorawlem za 40 funtow ale warto hehe. To pozdro i powodzenia.
Piękna Golfina, jak dla mnie cudna beżowa tapicerka. Widać że z gustem choć mnie trochę rażą te tylne lampy- oryginalne przydymione byłyby lepsze.
Pozdrawiam
ozz
Pozdrawiam
ozz
moje mk4: viewtopic.php?f=89&t=171598&hilit=ozz" onclick="window.open(this.href);return false;