Kierownica nie chce wejsc na swe miejsce :/
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- Przemo_87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Kierownica nie chce wejsc na swe miejsce :/
Siema
Dzis chciałem zmienic polozenie swej kierownicy (podczas jazdy na wprost to kierownica była zle ustawiona) odkreciłem kierownice, zmieniłem polozenie, zakładm kierownice i to zonk kierownica nie chce mi wejsc do konca Co sie mogło stac?? Odkreciłem manetki,stacyjke sciagłem,i z tego co zauwazyłem to ten teleskop co jest przykrecona kierownica to troche opadł Miał ktoś juz taki przypadek??
Dzis chciałem zmienic polozenie swej kierownicy (podczas jazdy na wprost to kierownica była zle ustawiona) odkreciłem kierownice, zmieniłem polozenie, zakładm kierownice i to zonk kierownica nie chce mi wejsc do konca Co sie mogło stac?? Odkreciłem manetki,stacyjke sciagłem,i z tego co zauwazyłem to ten teleskop co jest przykrecona kierownica to troche opadł Miał ktoś juz taki przypadek??
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=17467 Wiecej Modów juz nie bedzie...:(
Kupie VW golf II,III gt lub gti albo Seata Toledo GT to 6 tyś :)
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Wyciagnij go rękami tez się tak kiedys stało podczas wkładania kiery.
Ostatnio zmieniony śr sty 16, 2008 06:24 przez czarna małpa, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- Przemo_87
- Mały gagatek
- Kontakt:
Próbowałem i nicczorny pisze:Wyciagnij go rękami
quote="artur14/"]ja nałożyłem kierownice docisnąłem tak żeby załapać gwint i samo się dociągło przy dokręcaniu [/quote]
Jak u mnie sie docisnie to nawet gwintu nie chce zalapać
http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?t=17467 Wiecej Modów juz nie bedzie...:(
Nakręć nakrętkę bez kierownicy i spróbuj zastosować jakąś dźwignię kawałekim drewna aby nie uszkodzic gwintu i kolumna Ci się wysunie. Kolumna składa sie z dwóch rurek jedna wchodzi w drugą. Widoczenie zakładając kierownicę nie weszła ona na ząbki i wcisnąłeś kolumnę do środka. Jest to normalne że kolumna jest z dwóch części. Względy bezpieczeństwa, w przypadku zderzenia ma się złożyć (skrócić) a nie pocharatać Ci wnętrzności:))
Tomek Dx