nakladki na nadkola, czym przymocowac najlepiej
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
nakladki na nadkola, czym przymocowac najlepiej
prosze was o pomoc, wlasnie dogaduje sie z forumowiczem w sprawie kupna nakladek na blotniki, sa one orginalne. Jak juz je dostane to czym najlpeiej przymocowac, czyli jak one sa zamocowane jak wychodza na golfie z fabryki. Jakies srubki czy nity piszcie co wiecie
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2008 17:13 przez fck, łącznie zmieniany 1 raz.
Moja Sroczka http://forum.vwgolf.pl/viewtopic.php?f=91&t=421688
nakladki i blotniki, nadloka posiadaja prostokatne otwory, ktore nakladaja sie na siebie. Mozesz to sobie przykrecic wretami, ale bedziesz wtedy musial posmarowac czmyms antykorozyjnym. Mozesz sobie rowniez zalatwic jakies spinki plastikowe. Odradzam przyklejania na silikon i inne podobne substancje, po jak raz przykleisz to pozniej nie zdejmiesz, aby nie pozostawic sladu na lakierze, albo odejdzie z lakierem.
Ja zalozylem sobie tylko na tylne nadkola, poniewaz mialy kilk ognisk korozji, wyszlifowalem do golej blachy, posmarowalem podkladem i na to jeszcze czarnego bitexu nalozylem i dopiero nakladki przykrecilem. Nie zamierzam ich zdejmowac, wiec moglem sobie pozwolic na takie chamskie zabezpieczenie przed rdza
Ja zalozylem sobie tylko na tylne nadkola, poniewaz mialy kilk ognisk korozji, wyszlifowalem do golej blachy, posmarowalem podkladem i na to jeszcze czarnego bitexu nalozylem i dopiero nakladki przykrecilem. Nie zamierzam ich zdejmowac, wiec moglem sobie pozwolic na takie chamskie zabezpieczenie przed rdza