Witam mam taki dylemat
musze kupic 2 uszczelki-ramki zewnętrzne do golfa 3 chodzi o te uszczelki wokół szyb..
gdzie, za ile można dostać ? Czy jeżeli nie sa pogięte można kupić ze szrotu ? czy samemu można założyc ?
I jeszcze druga sprawa tak przy okazji..Mam mały problem ze spryskiwaczami tzn jeden sika normalnie, a drugi bardzo blisko można to jakoś ustawić ?? może się zapchały czy coś takiego
z góry dzięki za odp
Pozdrawiam
Uszczelki i Spryskiwacze
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Uszczelki i Spryskiwacze
Ostatnio zmieniony śr sty 02, 2008 02:50 przez sensik, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
JUNA AUTO CZĘŚCI Łódź ul.Długosza 41 042 650-01-66
Dostaniesz na zamówienie uszczelkę a co do spryskiwaczy bierzesz igłe wtyjasz w spryskiwacz i ustawiasz tak żeby dobrze pryskało najprostrzy sposób
Dostaniesz na zamówienie uszczelkę a co do spryskiwaczy bierzesz igłe wtyjasz w spryskiwacz i ustawiasz tak żeby dobrze pryskało najprostrzy sposób
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
niestety objechałem wszystkie sklepy u mnie na mieście i nigdzie nie mają takich uszczelek - ramek czy jak to sie nazywa , ogólnie jak o to pytam to ludzie robią wielkie oczy. na szrocie koleś nie chciał mi sprzedac bo było zimno i jak by wyciągnął z drzwi to by pogiął przy takim mrozie..
wie ktoś jak to sie fachowo nazywa i czy mozna to gdzies wyłapać na allegro, sklepie internetowym lub u kogoś w sklepie ?? moze bym sie umowił ze sprzadawcą i by mi to wysłał
pozdro..
wie ktoś jak to sie fachowo nazywa i czy mozna to gdzies wyłapać na allegro, sklepie internetowym lub u kogoś w sklepie ?? moze bym sie umowił ze sprzadawcą i by mi to wysłał
pozdro..
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Bywasz w Łodzi?
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
nie bywam ale jeśli dasz mi jakis pewny namiar to ktoś kto bywa kupi mi to bo akurat mam znajomego .. ja jeżdze od czasu do czasu ale nie za bardzo znam Łdz i nie chce się tam pałętać ..
[ Dodano: 09 Sty 2008 13:57 ]
Dzwoniłem na ten numer co mi podałeś ale narazie nikt nie odbiera.. spóbuje później ..
[ Dodano: 09 Sty 2008 13:57 ]
Dzwoniłem na ten numer co mi podałeś ale narazie nikt nie odbiera.. spóbuje później ..