[Inne] Po podlaczeniu nie gra ...
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
[Inne] Po podlaczeniu nie gra ...
Witam , mam nastepujacy problem ... po podlaczeniu wzmacniacza i skrzyni nie ma z niej zadnego dzwieku ...
graja tylko glosniki przod / tyl ktore sa pod radiem ...
mam seryjne radio , wiec dokupilem koncowke: http://www.allegro.pl/item293201390_wyj ... cena_.html
tylko ze problem tkwi w tym , ze tu mam 4 wyjscia , a chce miec skrzynie pod mono + mostek ... i nie wiem co z tym zrobic ;/ na wzmacniaczu minimalnie swieci sie zielona dioda (po samym wlaczeniu radia swieci mocno , pozniej spada do slabo ;/) <power> ale nic nie gra , sprawdzilismy juz wszystkie kable i niby jest ok ;/
Dodam jeszcze ze lewa strona leca do aku. , a prawa do radia ... wiec to tez ok ...
ma ktos moze pomysl co jest zle ? :>
<golf 4 hatchback> ;p
graja tylko glosniki przod / tyl ktore sa pod radiem ...
mam seryjne radio , wiec dokupilem koncowke: http://www.allegro.pl/item293201390_wyj ... cena_.html
tylko ze problem tkwi w tym , ze tu mam 4 wyjscia , a chce miec skrzynie pod mono + mostek ... i nie wiem co z tym zrobic ;/ na wzmacniaczu minimalnie swieci sie zielona dioda (po samym wlaczeniu radia swieci mocno , pozniej spada do slabo ;/) <power> ale nic nie gra , sprawdzilismy juz wszystkie kable i niby jest ok ;/
Dodam jeszcze ze lewa strona leca do aku. , a prawa do radia ... wiec to tez ok ...
ma ktos moze pomysl co jest zle ? :>
<golf 4 hatchback> ;p
moze sprawdz przewody zasilajace, a remonte dobrze podpięty? po wylączeniu radia nie powina się żadna dioda świecić... po włączeniu zielona
ps. o tym że powinieneś przekręcić w prawo roche level to nie muszę mowić
ps. o tym że powinieneś przekręcić w prawo roche level to nie muszę mowić
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2008 10:32 przez arti.sa, łącznie zmieniany 1 raz.
ide sprawdze wszystko , remote jest ok , bo wlacza sie i wylacza razem z radiem
hmm pokrece troche , chociaz juz ruszalem , moze za malo ..
[ Dodano: 09 Sty 2008 10:36 ]
no i nic z tego , level sprawdzony , zasilanie jest , kabel do skrzynie zmienialem .. :/ chyba nie zostaje nic innego jak podjechac do jakiegos CA
hmm pokrece troche , chociaz juz ruszalem , moze za malo ..
[ Dodano: 09 Sty 2008 10:36 ]
no i nic z tego , level sprawdzony , zasilanie jest , kabel do skrzynie zmienialem .. :/ chyba nie zostaje nic innego jak podjechac do jakiegos CA
sprawdzalem i o dziwo daje sygnal :O wiec juz nie wiem co moze byc zle , raczej wzmacniacza nie uszkodzilem przy podlaczaniu , bo power swieci , skrzynia tez dobra ... brakuje mi juz pomyslow
[ Dodano: 09 Sty 2008 11:50 ]
skrzynia gra , wlasnie sprawdzilem ...
jestem lekko w szoku , bo juz nie wiem co to moze byc ... moze cos ze wzmacniaczem, ale nie sadze , bo wczoraj kupiony byl ...
[ Dodano: 09 Sty 2008 14:51 ]
Sprawa rozwiazana , masa byla za slaba , a ja wszystkie kable sprawdzalem 3x i nawet o tym nie pomyslalem , ale to z jednej strony dobrze, bo poprawilem pare rzeczy :>
arti.sa plus dla Ciebie za pomoc
[ Dodano: 09 Sty 2008 11:50 ]
skrzynia gra , wlasnie sprawdzilem ...
jestem lekko w szoku , bo juz nie wiem co to moze byc ... moze cos ze wzmacniaczem, ale nie sadze , bo wczoraj kupiony byl ...
[ Dodano: 09 Sty 2008 14:51 ]
Sprawa rozwiazana , masa byla za slaba , a ja wszystkie kable sprawdzalem 3x i nawet o tym nie pomyslalem , ale to z jednej strony dobrze, bo poprawilem pare rzeczy :>
arti.sa plus dla Ciebie za pomoc