Mk.II wyglądało przezajebiście na Pirellkach, nawet bez gleby, wogóle chyba każda polerowana felga na tym kolorze będzie wyglądała MEGA. Ale Pirellka miała to coś co pasowało do twojego mk.II (na obecnym setupie )Takie jest moje zdanie.idgray pisze:
[ MK II ] by rejden
Moderator: G0 Karcio
-
- Forum Master
- Kontakt:
-
- Forum Master
- Kontakt:
Juz wiadomo ile golfik usiadzie na wiosne, Idgray zakupil Gwint ,a jego KW 60/40 trafi do golfa na poczatku wiosny ,podobnie jak skrecone juz RM-ki na calowym rancie , pienazki nie pozwolily na skonczenie ich w taki sposob w jaki chcialem je zrobic ,w polerce bedzie tylko rant ,bebny i dekle zostaja w oryginalnym kolorze podobnie jak srubki,jutro fotki wersji ostatecznej
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 15:09 przez rejden, łącznie zmieniany 2 razy.
-
- Forum Master
- Kontakt:
Escobar zabiles mnie tym co pokazales ,skad ty wzioles tego Votex-a?Jednego dnia o tym rozmawiamy ,a kolejnego pokazujesz ,ze taki fant zupelnie przypadkiem trafil w twoje rece U mnie jak narazie zbieranie gratow stoi w miejscu,musze powkladac to co mam.
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 19:59 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzieki wielkie GaryVW poza tym co napisalem musze w koncu wlozyc elektryke szybek i centralny,skonczyc zegary ,wykonczyc kiere w ktorej brakuje pierscienia na klakson i wprowadzic w zycie kilka innych pomyslow zeby nie wstydzic sie leciec kolo takiej dwojeczki jak twoja na cult-style.de.Pzdr
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2008 09:47 przez rejden, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Forum Master
- Kontakt: