Prawy przod za nisko siedzi
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Prawy przod za nisko siedzi
witam wszystkich. mam dosyć duży problem z przednim zawieszeniem w MK II a mianowicie przedni prawy bok strasznie nisko siedzi. zmieniałem całe zawieszenie<spręzyny, amorki> no wszytko co mogłem na nowe i przez pewien czas miałęm spokój. wszytko grało elegancko. pod koniec listopada zauważyłem, iż znów zaczyna osiadać,więc założyłem gumy usztywniające w sprężyny i było dobrze aż do teraz i znów zaczyna siadać. już nie mam pojęcia co może być przyczyną
może miał ktoś podobny problem i wie co możę być przyczyną??
może miał ktoś podobny problem i wie co możę być przyczyną??
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2008 17:14 przez wronio1, łącznie zmieniany 1 raz.
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=64][img]http://img61.imageshack.us/img61/2152/9447bd1f4a9bcf7cmedda7.jpg[/img][/url]
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Jedna strona siada czy obydwie?
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Dziiwne,a z kielichem nic Ci sie niedzieje?
[ Dodano: 09 Sty 2008 09:39 ]
Z kielichem raczej nic niepowinno sie dziac,zauważył bys to podczas montowania amrów..zagadka....
[ Dodano: 09 Sty 2008 09:39 ]
Z kielichem raczej nic niepowinno sie dziac,zauważył bys to podczas montowania amrów..zagadka....
Jestem Oazą spokoju
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
cdn...
Nierozumien zabardzo tego,amory nowe,apringi tezi siada,bardzo ciekawe,Może jakieś felerne amory są,albo springi ...Dziwne że siada tylko z jednej strony,ja Ci stary niestety wiecej niepomoge,niewiem co moze byc przyczyną,Nasuwa mi sie jedynie to że amroor był felerny(co sie zdaża).Może powinienes go wymienic,pewnie masz jeszcze gwarancje,niewiem,naprawde....
[ Dodano: 09 Sty 2008 09:49 ]
Będę sledził Twoj problem,może sie czegos dowiem...CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ZYCIE....A I TAK GŁUPI UMRZE...
[ Dodano: 09 Sty 2008 09:49 ]
Będę sledził Twoj problem,może sie czegos dowiem...CZŁOWIEK UCZY SIĘ CAŁE ZYCIE....A I TAK GŁUPI UMRZE...
- Lukasz_mk2
- Forum Master
no narazie koledzy zmieniłem amorki i spręzyny stronami i zobacze co się będzie działo przez kilka dni,bo narazie jest wporządku:)
i będę dalej pisał co jest :D
[ Dodano: 16 Sty 2008 15:48 ]
jak obiecałem pisać to powiem, że po zamianie amorów i sprężyn stronami to nic nie dało:( nadal prawa strona zaczyna delikatnie osiadać:(
jutro wjadę na kanał i zobaczę czy może któraś z poduszek się nie uszkodziła i o efektach napiszę:D
[ Dodano: 21 Sty 2008 17:57 ]
teraz mam koledzy lepszego doła bo strzelił mi dziś przegób podczas ostrego wejścia w zakręt
i jutro czeka mnie wymiana
a co do osiadania to nadal nie wiem co jest przyczyną:(
[ Dodano: 28 Sty 2008 15:10 ]
okazało się że poduszka była popsuta i sprężyna<nowa którą kupiłem> uszkodzona i na dodatek tego miałem zła geometrie kół teraz jest wszystko wporządeczku :D pozdrawiam wszystkich :d
i będę dalej pisał co jest :D
[ Dodano: 16 Sty 2008 15:48 ]
jak obiecałem pisać to powiem, że po zamianie amorów i sprężyn stronami to nic nie dało:( nadal prawa strona zaczyna delikatnie osiadać:(
jutro wjadę na kanał i zobaczę czy może któraś z poduszek się nie uszkodziła i o efektach napiszę:D
[ Dodano: 21 Sty 2008 17:57 ]
teraz mam koledzy lepszego doła bo strzelił mi dziś przegób podczas ostrego wejścia w zakręt
i jutro czeka mnie wymiana
a co do osiadania to nadal nie wiem co jest przyczyną:(
[ Dodano: 28 Sty 2008 15:10 ]
okazało się że poduszka była popsuta i sprężyna<nowa którą kupiłem> uszkodzona i na dodatek tego miałem zła geometrie kół teraz jest wszystko wporządeczku :D pozdrawiam wszystkich :d
[url=http://forum.vwgolf.pl/viewforum.php?f=64][img]http://img61.imageshack.us/img61/2152/9447bd1f4a9bcf7cmedda7.jpg[/img][/url]