Zajrzyj do mnie

Moderator: G0 Karcio
xenonik kupiłem od tego oto delikfenta:):golfer_1984 pisze:A ile dałeś za ksenonik?? Jakiej firmy i nie ma problemów z niebieskimi???
a moge cosik tam wrzucic nie ma problemugolfer_1984 pisze:A możesz kiedyś na czasie wrzucić zdjęcie z pod maski jak masz wszystko przymocowane??
heheh, ryfa;p nie ma sprawy wrzuce na dniach jakoś, montarz jak sobie zaplanujesz to wcześniej to ok 30min max, najwiekszy problem jest z umieszczeniem przetwornic przynajmniej jak TDI pod macha:/:]golfer_1984 pisze:Chodzi mi o mocowanie ksenonu
Golfik zwiedził trochę świata, no i felgi rzecz jasna tip top, na wisonę w full polerkę i będzie kozaczekMatijas pisze:Niedawno wróciłem z wycieszki na mazury której celem były 17`` OZ:]![]()
![]()
Foteczki pierwsza klasaMatijas pisze:Po drodze popstrykałem trochę fotek
ładny wynikMatijas pisze:spalanie przyzwoite bo 5.3l na 100km
Może jakiś ciekawy Kill po drodze?Matijas pisze:trochę można było przycisnąć
hehe jakies astry vectry i omegi startowaly tylkoArtBiGT pisze:Może jakiś ciekawy Kill po drodze?
masz racje naprawdę ciężko takowego dorwać, oczywiście w dobrym stanie bo parcha to kupisz w ciągu jednego dnia;pShauN pisze:Ja na wiosnę też planuje zaopatrzyć się w AFN'a tylko że full opcja ;] Będzie ciężko znaleźć ale myślę że dam rade !
wiesz jak podnieśc ciśnienie człowiekowi;p :green_fuck: jakbyś chciał się zamienić to bym teraz wsiadł i za 10 min byłu Ciebie;pcowboy pisze:żartowalem
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 73 gości