A czy na tym zdjęciu kable zielono-czarny i czerwono-biały to są kable od czujnika temperatury zewnętrznej?? Mają być wpiete w te miejsca?? A obok którego ma być wpięty kabelek od temp. oleju??

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czujnik to raczej serwis bo w zamienniku tego niema aserwis to koszt 80 zl . Ale ten termistor co widze na foto zastapi ci ten czujnik puki nie znajdziesz orginału. Ja z takim jezdzilem ponad roku i nie bylo az takich roznic zeby mi to przeszkadzalo ( okolo 0,5 stopnia) powodzenia w pracachgolfer_1984 pisze:A nie wiesz kto by miał do sprzedania czujnik temp. zewnętrznej??
a jest jakaś różnica????klimat.gda pisze:wie ktos moze jak podłączyć mfa w tdi 1z
czytaj cały ten post jest napisane w które miejsca masz się wpiąć. Oznaczenia są podane w poście. Skrzynka jest opisana numerami i cyframiklimat.gda pisze:nie wiem kiedys widziałem na forum schemat i tam było ze musze sie wpiąć w szkrzynke bezpiecznikową i jakis kabelek do ECU tylko nie pamietam jakie piny, a tamtego schematu juz nie ma
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 155 gości