Wydech w MK3
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Wydech w MK3
Mam pytanko-wymieniłem prawie cały wydech w swoim mk3, cały czyli bez tej pierwszej częsci która wychodzi z silnika. Kupiłem nowy w sklepie. Stary był skorodowany i dziurawy przez co pierdział strasznie. A teraz mam takie pytanie czy da się jakoś wyciszyć tłumik żeby go wogóle nie było słychać lub chociaż jak najmniej?? Silnika wogóle nie słychać-tylko lekkie szemranie,a rura robi chałas za całe auto.Jeżdżę na gazie w lecie a w zimie w większości na vervie.Wkurza mnie każdy głośny odgłos w aucie a to jest bardzo upierdliwe. Chodzi mi oczywiście o słyszalność na zewnątrz bo wewnątrz jakoś ujdzie. Acha,zaznaczam że jest założony dokładnie,pasuje wszędzie,nigdzie nie odstaje,o nic nie wali i jest 100% szczelny!! Ktoś coś doradzi??
...i zesłał pan Golfa na ziemie , by siał zamęt i zniszczenie...
Re: Wydech w MK3
wydech firmy krzak czy markowy?lordmatej pisze:Mam pytanko-wymieniłem prawie cały wydech w swoim mk3, cały czyli bez tej pierwszej częsci która wychodzi z silnika. Kupiłem nowy w sklepie. Stary był skorodowany i dziurawy przez co pierdział strasznie. A teraz mam takie pytanie czy da się jakoś wyciszyć tłumik żeby go wogóle nie było słychać lub chociaż jak najmniej?? Silnika wogóle nie słychać-tylko lekkie szemranie,a rura robi chałas za całe auto.Jeżdżę na gazie w lecie a w zimie w większości na vervie.Wkurza mnie każdy głośny odgłos w aucie a to jest bardzo upierdliwe. Chodzi mi oczywiście o słyszalność na zewnątrz bo wewnątrz jakoś ujdzie. Acha,zaznaczam że jest założony dokładnie,pasuje wszędzie,nigdzie nie odstaje,o nic nie wali i jest 100% szczelny!! Ktoś coś doradzi??
ja już wymienilem dwa nowe zestawy , każdy innej firmy i nadal mam głosno , już nie wiem jaki kupić , chyba kupie orginalny w ASO ,ale pewno tłumik będzie droższy od mojego auta 
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 14:09 przez miś fazi, łącznie zmieniany 2 razy.
problem glownie tkwi w tlumiku koncowym te firmy krzak sa niedokladnie odprezone stad popiarduja nieznosniemiś fazi pisze:ja już wymienilem dwa nowe zestawy , każdy innej firmy i nadal mam głosno , już nie wiem jaki kupić , chyba kupie orginalny w ASO ,ale pewno tłumik będzie droższy od mojego auta
właśnie o to chodzi , szlag mnie już trafia , nie mam pojęcia jakiej firmy kupic , a tak strasznie mnie sprzedawca zapewniał że będzie cichutki , cichutki to on moze jest dla niedosłyszącego
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 14:17 przez miś fazi, łącznie zmieniany 1 raz.
remus okolo 600 zetamiś fazi pisze:a nie będzie to jakiś sportowy głos ? bo mi chodzi o to zeby był cichutki , i ile może kosztować taki ?
Ostatnio zmieniony wt sty 08, 2008 15:25 przez Itor, łącznie zmieniany 1 raz.