pilna pomoc
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, bugalon, kkkacper, toffic, VIP
pilna pomoc
Witam wszystkich forumowiczow - jestem tu pierwszy raz wiedz na poczatek sie przedstawie - szafer z gdanska - golfika brak - ale juz nie dlugo - ale do setna sprawy !!
chce przygotowac autko - golfika do wyscigow na 1/4 mili - musze miec silnik nie wiekszy niz poj 1555 cm 3 - benz - bez doladowan zadnych !!!
i moje pyt czy jest mozliwosc stndartowych wersji silnika do tej pojemnosci zrobic okolo 130 KM lub wiecej ???
dzieki za pomoc
pozdr
chce przygotowac autko - golfika do wyscigow na 1/4 mili - musze miec silnik nie wiekszy niz poj 1555 cm 3 - benz - bez doladowan zadnych !!!
i moje pyt czy jest mozliwosc stndartowych wersji silnika do tej pojemnosci zrobic okolo 130 KM lub wiecej ???
dzieki za pomoc
pozdr
- Borys
- V.I.P.
- Auto: VR6T
- Kontakt:
Re: pilna pomoc
1,4 16V jakies trzeba dac, ostre wałki jakis program z odcieciem wysokim dać, lub gaźniki poziome, i 130KM powinno wyjscszafer7 pisze:Witam wszystkich forumowiczow - jestem tu pierwszy raz wiedz na poczatek sie przedstawie - szafer z gdanska - golfika brak - ale juz nie dlugo - ale do setna sprawy !!
dzieki za pomoc
pozdr
www.vrservice.pl
Re: pilna pomoc
Oczywiście ze da rade tylko kwestia jakim kosztem Ale da rade bezproblemowo mój golf seryjnie ma 101KM więc zostaje tylko 29KM Szukaj po prostu takiej wersji 101KMszafer7 pisze:Witam wszystkich forumowiczow - jestem tu pierwszy raz wiedz na poczatek sie przedstawie - szafer z gdanska - golfika brak - ale juz nie dlugo - ale do setna sprawy !!
dzieki za pomoc
pozdr
http://www.doppel-wobber.de/ - dokształc się trochęGolf GTi pisze:Buu , atos mnie Borys zalamal nie wiedzialem.