Problem z centralnym zamkiem i tylną wycieraczką
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
-
orzechboss
- Nowicjusz

Problem z centralnym zamkiem i tylną wycieraczką
Mam golfa 2 z roku 1997, jego pojemność to 1.8 i 66 KW.
Mam problem z tylną wycieraczką i spryskiwaczem nie działa oraz centralnym zamkiem nie wiem co zrobić ! jakieś propozycje?
Mam problem z tylną wycieraczką i spryskiwaczem nie działa oraz centralnym zamkiem nie wiem co zrobić ! jakieś propozycje?
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 18:13 przez orzechboss, łącznie zmieniany 1 raz.
jezeli jednak sprawdziles bezpieczniki, to powodem niedzialania wycieraczki i sprzyskiwacza moga byc rowniez przeciete kable w gumowych oslonach miedzy buda a klapa bagaznika. Kable leca w w oslonie po stronie kierowcyorzechboss pisze:z tylną wycieraczką i spryskiwaczem nie działa oraz centralnym zamkiem nie wiem co zrobić
-
orzechboss
- Nowicjusz

dlaczego tak sądzisz ?Mis pisze:orzechboss pisze:golfa 2 z roku 1997skadak ?
A spryskiwacz nie chodzi tylko tylni bo nie chodzi też wycieraczka bo on zaczynał spryskiwać jak zaczeła chodzić wycieraczka !więc na pewno nie zamarł
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 16:16 przez orzechboss, łącznie zmieniany 3 razy.
-
orzechboss
- Nowicjusz

kurna pomyłka z 1987
bezpieczniki wszystkie sprawne a nie wiem co mogło się zrobić żę nie chodzi ta tylna wycieraczka a i centralny zamek
Ma ktoś jakieś pomysły?bo nie mam pojęcia co zrobić może jakieś kable są przepalone?
bezpieczniki wszystkie sprawne a nie wiem co mogło się zrobić żę nie chodzi ta tylna wycieraczka a i centralny zamek
Ma ktoś jakieś pomysły?bo nie mam pojęcia co zrobić może jakieś kable są przepalone?
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 16:26 przez orzechboss, łącznie zmieniany 3 razy.
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)

Witam
Z wycierczka to pewno bedzie znajome połaczenie gumowe miedzy klapa a reszta autka. Wyjmij i polutuj pekniecia które tam powinny byc.
Spryskiwacz - sprawdz z przodu przy zbiorbniku z płynek jest wyjscie na węże jeden przód , drugi na tył. Może spadł. A jesli nie to luknij gdzie on biegnie i poszukaj przerw.
Poza tym opisz co sie dzieje z centralnym.
Z wycierczka to pewno bedzie znajome połaczenie gumowe miedzy klapa a reszta autka. Wyjmij i polutuj pekniecia które tam powinny byc.
Spryskiwacz - sprawdz z przodu przy zbiorbniku z płynek jest wyjscie na węże jeden przód , drugi na tył. Może spadł. A jesli nie to luknij gdzie on biegnie i poszukaj przerw.
Poza tym opisz co sie dzieje z centralnym.
Ostatnio zmieniony pn sty 07, 2008 17:23 przez Maćkooo, łącznie zmieniany 2 razy.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
-
orzechboss
- Nowicjusz

Centralny to było tak jak raz załączyłem to jak załączyłem kiedyś go to jak chciałem otworzyć to każde drzwi musiałem oddzielnie otwierać a wlew do paliwa musiałem sam ręcznie siłownik od bagażnika sam otworzyć1 czyli jak kiedyś załączyłem centralny zamek to już sie potem nie rozłączył tylko musiałem wszystkie drzwi i wlew paliwa otwierać każdy z oddzielna. nie wiem co to może być ? spryskiwacz tylni już chodzi a wycieraczki jutro zobaczę!
-
orzechboss
- Nowicjusz