Problemy z wlaczeniem biegu wstecznego

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

Awatar użytkownika
tursky
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Problemy z wlaczeniem biegu wstecznego

Post autor: tursky » sob sty 05, 2008 19:14

Panowie mam taki problem. Kiedy samochod stoi prawa strona na krawezniku a lewa na ulicy lub gdy samochod prawa strona jest wyzej np na jakims wzniesieniu wogole nie moge znalezc wstecznego, kiedy przyciskam i wykonuje ruch taki jak normalnie, wchodzi jedynka "wzorcowo" tyle ze mnie wtedy interesuje wsteczny. poduszki mam niby dobre.Na ciegnach od lewarka mam troche luz, przyznaje, ale to by byla wina wlasnie tego?
Miesiac temu byla wymieniana tylna lapa od silnika bo pekla. Prosze o rade. Z gory dziekuje.

Awatar użytkownika
miś fazi
_
_

Post autor: miś fazi » sob sty 05, 2008 19:18

poduszki masz niby dobre czy dobre , to one mogą powodować takie objawy w połączeniu z luzem na lewarku i cięgnach

[ Dodano: 05 Sty 2008 18:20 ]
już samo to że pękła Ci łapa moż swiadczyś że silnik nie siedzi równo

Awatar użytkownika
tursky
Użytkownik
Użytkownik
Kontakt:

Post autor: tursky » sob sty 05, 2008 19:59

Poduszki mechanik ocenil jako zadowalajace jak na swoj wiek. Bardzo mozliwe ze tak jest bo w drodze do mechanika lapa urwala mi sie calkowicie i silnik jak wiadomo sie przekrzywil. Mozlwiwe wlasnie ze ktoras poduszka starcila swoje wlasciwosci i jest jak jest. Dzieki kolego za porade. Pozdavwiam!

Szukasz idealnej kobiety??...wez piwo i idz do garażu ;)

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”