Kody climatronic

Masz problem ze swoim VW?
Napisz tutaj co go boli :)

Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP

MrWho

Kody climatronic

Post autor: MrWho » ndz lip 31, 2005 01:58

Witam :)

na forum jest roznych kodów pod dostetek... ale climatronica to jeszcze nie znalazłem ;) Chyba ze cos ominełem :) A wiec jezeli ktos jest w posiadaniu kodów do climatronic (montowane w golfie IV, passacie 3B/G, bora, itp ) po polsku ;) albo podja by sie przetłumaczenia z EN lub DE na PL :) Bardzo prosze pisać :) Sadze ze wszystkim sie takie kody przydadza :)

Awatar użytkownika
PitrekT
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: PitrekT » ndz lip 31, 2005 11:08

Znalazłem podobną instrukcję po polsku.Może przyda się komuś.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

MrWho

Post autor: MrWho » wt sie 02, 2005 13:04

Hejka... u mnie jakoś nie chce wejść do tych opcji :/ i jak by innymi sie zmienia jezyk bo u mnie ECON i AUTO :) Moze ktos probował jakos tam wejść i mu sie udało ?? Mam Paska B5 98 rocznik...

Awatar użytkownika
PitrekT
Gadatliwa bestia
Gadatliwa bestia

Post autor: PitrekT » wt sie 02, 2005 22:01

Niestety nie mam możliwości sparwdzenia czy informacja w załączniku działa.Po prostu nie mam climatronica :(
W załączniku znajduje się kolejna instrukcja ale po niemiecku :(.Może to będzie działało.
Pozdrawiam

MrWho

Post autor: MrWho » śr sie 03, 2005 08:26

Ja to z niemieckiego to tylko jaaa ;) możesz chcoiaż jakoś przetłumaczyc co tam ciskać po kolei ?? Bo ja już probowałem na 2 sposoby :) i nic :(

Zablokowany

Wróć do „Techniczne (archiwum)”