A więć po wymianie całegotylniego zawieszenia czuje coś takiego że :
jak chce zahamować gofren wciskam lekko na pedał leciutko hamuje nacisne troche mocniej nie ma zbyt wielkiej różnicy ale jak wcisne go do końca to golf dęba staje , mam takie wrażenie że pedał stał się miękki , że jak zrobie brzygazówke mięknie a potem staje się twardy można powiedzieć że ucieka mu miekkość co jakiś czas chyba , z tyłu mam bębny tam nie ma chyba reduktora siły hamowani?
Czy to jest spowodowane raczej zmianą siły cieżkości i stąd te odczucia?
Hamowanie goferkiem
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Hamowanie goferkiem
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- Maćkooo
- Forumowy spamer :)

Heya
Ja bym wymienił oba tłoczki hamulcowe . Jestem zdania ze po 200 tys. km trzeba je wyminic. Tak zrobiłem u siebie i z hamulcami mam spokój. Koszt to jakieś 40 zł za 2 szt, a masz pewnosc ze hamulce są. Wymein dobrze radzę. 3 godzinki spokojnej robaty i fajrant.
Ja bym wymienił oba tłoczki hamulcowe . Jestem zdania ze po 200 tys. km trzeba je wyminic. Tak zrobiłem u siebie i z hamulcami mam spokój. Koszt to jakieś 40 zł za 2 szt, a masz pewnosc ze hamulce są. Wymein dobrze radzę. 3 godzinki spokojnej robaty i fajrant.
Pomagają Tobie , pomagaj innym - pisz jak rozwiązałeś swój problem.
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
Zawsze do przodu :D
http://pl.youtube.com/watch?v=eT0MHN827hs&feature=related
- grandi
- Lord GTI

- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Też tak przypuszczałem bo jak ostro zahamowałem na zimówkach na aswalcię tył nie zostawił śladu a przód tak
[ Dodano: 02 Sty 2008 17:17 ]
Ale z drugiej strony ostatnio zmieniałem łłozysko sciaglem bebdnyi zaciskały
[ Dodano: 02 Sty 2008 17:17 ]
Ale z drugiej strony ostatnio zmieniałem łłozysko sciaglem bebdnyi zaciskały
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...