Hałaśliwe wycieraczki
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Hałaśliwe wycieraczki
Witam, ostatnio zauważyłem że przednie wycieraczki jak pracują to się zachowują jakoś głośno, wycieraczki są nowe czy to znaczy że silniczek wycieraczek powoli jest do wymiany?czy da się to jakoś sprawdzić, naprawić czy trzeba wymienić?chodzą czasami wolniej raz szybciej a raz wogóle stanęły w pionie i dopiero po chwili ruszyły. co robić?
na pewno cały mech. wycieraczek do przesmarowania łącznie z tulejkami osi do których przykręcane są ramiona wycieraczek, warto też wymontować mech. i sprawdzić na "sucho" ja pracuje silnikmoderns pisze:hodzą czasami wolniej raz szybciej a raz wogóle stanęły w pionie i dopiero po chwili ruszyły. co robić?
Ostatnio zmieniony ndz gru 30, 2007 19:47 przez misiek, łącznie zmieniany 1 raz.
trzeba wymontować cały mech. - zaraz wstawię ci fotęok tylko jak mam się dostać do tego silniczka bo nie mam zielonego pojęcia
najlepiej smarem który nie łączy sie z wodą - dobry jest smar zielony popularnie zwany "pszczółka" - chyba ŁT 4moderns pisze:czym najlepiej przesmarowac
[ Dodano: 07-12-30, 19:00 ]