Zarowki LED do swiatel stopu i kierunkow
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Zarowki LED do swiatel stopu i kierunkow
Witam
nosze sie z zamiarem kupna zarowek LED do swiatel stopu i kierunkowskazow(z allegro)sam tyl auta bez bocznych i przednich kieronkow.I teraz pytanie......bedzie to dzialac czy musze jeszcze cos zrobic......?moje autko to BORA
pozdrowka dla rzeszy
nosze sie z zamiarem kupna zarowek LED do swiatel stopu i kierunkowskazow(z allegro)sam tyl auta bez bocznych i przednich kieronkow.I teraz pytanie......bedzie to dzialac czy musze jeszcze cos zrobic......?moje autko to BORA
pozdrowka dla rzeszy
Ostatnio zmieniony śr sty 09, 2008 14:39 przez MIT, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.

Z postojowkami to raczej bez problemów a z kierunkami to gorzej, jest gdzieś ois na forum co zrobić zeby nie zaczęły szbko migać, poszukaj - szukajka na dole strony
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
cdn..
Ja wsadziłem na tył diosowe zarówy,jest tak ze przy tylko dwuch żarówach zaczynaja szybko migać,niewiem co dalej,generalnie mi to nieprzeszkadza.Takze jesli wsadzisz tylko diwe efetk napewno bedzie taki sam jak umnie.
[ Dodano: 29 Gru 2007 00:29 ]
[ Dodano: 29 Gru 2007 00:29 ]
bedzie szybciej mrugac przy dwuch żarówkach...a jak sie jedna przepali to pewnie bedzie tak szybko mrugala że niezauwazysz ze wogule mruga...MIT pisze:Ale to beda tylo dwa kierunki z tylu....poza tym jak by np.spalila sie jedna zarowka od kierunkow to tez bedzie szybciej mrugac?
Jestem Oazą spokoju
pier.......m, qrwa zarąbiscie wyluzowanym
kwiatem na tafli jeziora .......
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
cdn..
Najmniejszego,jedynie same plusy,zaoszczędzis zna energi...jesli juz to wsadz jeszcze na tyl drogowe diody,te swieca najdluzej,mam na mysli to ze jezdzi sie teraz na swiatłach.
Ps:jakie masz lampy z tyłu?
[ Dodano: 29 Gru 2007 00:39 ]
i nikupuj zarówek z mala iloscia diód,slabo swiecą,kup se tak zwane choinki,sa takie na allegro,chyb aze masz kloze p[omaranczowe,bo ja mam clary,i te z 24 diodami niezdaja egzaminu,jesli kierunki tez masz przeźroczyste,to zapodaj sobie te właśnie choinki,troche kosztuja,ale jest bezpieczniej,dla Ciebie i dla pojazdów jadących za Tobą...
Ps:jakie masz lampy z tyłu?
[ Dodano: 29 Gru 2007 00:39 ]
i nikupuj zarówek z mala iloscia diód,slabo swiecą,kup se tak zwane choinki,sa takie na allegro,chyb aze masz kloze p[omaranczowe,bo ja mam clary,i te z 24 diodami niezdaja egzaminu,jesli kierunki tez masz przeźroczyste,to zapodaj sobie te właśnie choinki,troche kosztuja,ale jest bezpieczniej,dla Ciebie i dla pojazdów jadących za Tobą...
Jestem Oazą spokoju
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
cdn..
Przy normalnych kloszach,pomaranczowych zwykle diody daja rade,wiem to napewno bo swoje żarówki te co mialem czesnie dalem kumplowi do auta,a on ma tez seryjnie pomaranczowe kierunki,tazke jesli chodzi i kierunki to mozesz spokojnie zapodać sobie np 24 diodowe.Swieci ładnie,zapewniam,sam widziałem na innym autku z pomaranczowymi kloszami.
Ostatnio zmieniony sob gru 29, 2007 01:51 przez czarna małpa, łącznie zmieniany 2 razy.
Jestem Oazą spokoju
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
- czarna małpa
- Gadatliwa bestia

- Kontakt:
cdn..
W mikolowie jest sklep z gadzetami...
[ Dodano: 09 Sty 2008 20:10 ]
W Mysłowicach wiem że tez jest sklepik...
[ Dodano: 09 Sty 2008 20:10 ]
W Mysłowicach wiem że tez jest sklepik...