elektryczna antena - pytanie
Moderatorzy: dan124, powalla, VIP
elektryczna antena - pytanie
mam pytanie... kupiłem antenę http://www.allegro.pl/item287873550_vw_ ... ancja.html i tam nie bardzo jest instrukcja jak to założyć... :/
montował ktoś może podobną antenę i mogłby służyć radą jak to zrobic ??
montował ktoś może podobną antenę i mogłby służyć radą jak to zrobic ??
- jajcoul
- Ma gadane
- Kontakt:
na kostce od radia jest dodatkowy kabelek ktory daje sygnal do elektrycznej anteny. praktycznie kazde radio to ma. To jest wlasnie ten kabelek ktory odpowiada za wlaczanie sie np wzmacniacza razem z radiem, taki jakgdyby "sterujacy" na ktorym pojawia sie napiecie kiedy zostaje odpalone radyjko
Ostatnio zmieniony pt gru 28, 2007 01:09 przez jajcoul, łącznie zmieniany 1 raz.
Grzembol, tak, jest... na pudełku 2 obrazki nic nie wnoszące do tematu, odnoszące się do anteny z innego samochodu (inny typ mocowania), gdzie jedyną polskością jest podpisanie obrazka "instrukcja montażu"
jajcoul, wiesz, elektrycznie to ja sie nie martwie o podpiecie, mi bardziej chodzi o samo fizyczne założenie tej anteny
[ Dodano: 28 Gru 2007 15:07 ]
dobra... antena podpięta po 4 godzinach zabawy z tym... temat można zamknąć/sprzedać/usunąc
jajcoul, wiesz, elektrycznie to ja sie nie martwie o podpiecie, mi bardziej chodzi o samo fizyczne założenie tej anteny
[ Dodano: 28 Gru 2007 15:07 ]
dobra... antena podpięta po 4 godzinach zabawy z tym... temat można zamknąć/sprzedać/usunąc
..:VoyteQ:.., mogles uscislic temat ze chcesz o zamontowanie na aucie a nie podpiecie do radyjka dobrze ze dales rade
Pozdrawiam!
myslalem ze w ogole nie ma instrukcji a pozatym nie przypuszcalbym ze beda to dwa obrazki.Raczej jakas kartka w dokladniejszym opisem.
Pozdrawiam!
myslalem ze w ogole nie ma instrukcji a pozatym nie przypuszcalbym ze beda to dwa obrazki.Raczej jakas kartka w dokladniejszym opisem.
[url=http://janek4087.prophp.org/motoryzacja.html]Poradniki m.in.o motoryzacji[/url]
- Forester
- Gadatliwa bestia
- Kontakt:
dziekijajcoul pisze:na kostce od radia jest dodatkowy kabelek ktory daje sygnal do elektrycznej anteny. praktycznie kazde radio to ma. To jest wlasnie ten kabelek ktory odpowiada za wlaczanie sie np wzmacniacza razem z radiem, taki jakgdyby "sterujacy" na ktorym pojawia sie napiecie kiedy zostaje odpalone radyjko
POZDRO !!
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
----------------------------------------------------
>>>EUROPE EDITION --- ZAGAZOWANY<<<
no własnie sa tylko 2 obrazki, gdzie jeden opisuje (i to nie do konca dobrze) podpięcie kabli a drugi pokazuje wiercenie w błotniku (!) i rozkrecanie anteny w jakims opluGrzembol pisze:..:VoyteQ:.., mogles uscislic temat ze chcesz o zamontowanie na aucie a nie podpiecie do radyjka dobrze ze dales rade
Pozdrawiam!
a co do pytania, to faktycznie troche nie scisłe było