co sie wiąze z montowaniem gazu jakie wydatki..
pozdr.
zakladam Levato z butla w kole ok . 1300 zł silnik 1,6 ABU
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
ja jak gazowalem to wymienilem swiece,przewody,palec,kopulke i chodzi jak na benzynie.arkop pisze:jutro jade zagazowac auto bo cena paliwa w moim miesicie waha sie w ok. 4,5 zł z 80 % zawartoscia wody i juz mnie trafia odklaadm zakup felg na wyjątkowa okazje na zime
pozdr.
Ta cena jest niepokojąco niska. Prawdopodobnie nie zawiera kosztów komputera gazowego, czyli jest to instalacja I generacji. Zgodnie z warunkami technicznymi, twoje auto musi mieć II generację. Inaczej możesz mieć problemy z przejścim przeglądu rejestracyjnego.arkop pisze:jutro jade zagazowac auto bo cena paliwa w moim miesicie waha sie w ok. 4,5 zł z 80 % zawartoscia wody i juz mnie trafia odklaadm zakup felg na wyjątkowa okazje na zime
pozdr.
dokladnie, to instalacja I generacji. do swojego silnika powinienes miec II generacje, pozatym tak jak napisal kolega wyzej, bedziesz mial problemy przy przegladzie.Agamek12 pisze:Ta cena jest niepokojąco niska. Prawdopodobnie nie zawiera kosztów komputera gazowego, czyli jest to instalacja I generacji. Zgodnie z warunkami technicznymi, twoje auto musi mieć II generację. Inaczej możesz mieć problemy z przejścim przeglądu rejestracyjnego.arkop pisze:jutro jade zagazowac auto bo cena paliwa w moim miesicie waha sie w ok. 4,5 zł z 80 % zawartoscia wody i juz mnie trafia odklaadm zakup felg na wyjątkowa okazje na zime
pozdr.
Zaplacilem 3000 za instalke KME z butla w kole. Powinno byc o 100zl wiecej, ale tak sie umawialem z innym kolesiem i sie chyba troche pomylil. Zaplacilem 3k.miomio1 pisze:Ile płaciłes za montaż gazu za sekwencję ?PKIRYLCZ???
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 156 gości