Mieszanie OO i ON
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Mieszanie OO i ON
co myslicie o mieszaniu oleju opalowego z olejem napedowym do silnika1,9 tdi[90km]
Ostatnio zmieniony śr gru 26, 2007 21:50 przez arek7812, łącznie zmieniany 1 raz.
aro
Re: silnik
arek7812 pisze:co myslicie o mieszaniu oleju opalowego z olejem napedowym do silnika1,9 tdi[90km]
wolałbym mieszać olej z biedronki niż opał
opał też nie jest tani
opłaca ci sie to robić kosztem silnika?
ale po co mieszać??arek7812 pisze:co myslicie o mieszaniu oleju opalowego z olejem napedowym do silnika1,9 tdi[90km]
mam znajomka który skupował od Zakładu Energetycznego przepracowany olej transformatorowy i śmigał.. prawie rok przejeździł ,zanim silnik umarł..
wolałbym złapać sobie na stałe kogoś kto jeździ w firmie na dużym aucie, każdy ma oszczędności i lejesz normalny napęd z dystrybutora za 2/3 ceny..
http://www.motofakty.pl/artykul/w_oparach_frytek.html
a z autopsji wem ze MK I i MK II jeżdzą na czystym oleju z biedronki MK III tu juz napewno mieszanka z czystym on 40 do 60
ja osobiscie wole czyste ON ale na lato chyba bede robił mieszanke
czerwona nie polecam bo jak ci policja sie dorwie do baku to masz pozamiatane mozna odbarwic ale robi sie syf
isie nieopłaca
a z autopsji wem ze MK I i MK II jeżdzą na czystym oleju z biedronki MK III tu juz napewno mieszanka z czystym on 40 do 60
ja osobiscie wole czyste ON ale na lato chyba bede robił mieszanke
czerwona nie polecam bo jak ci policja sie dorwie do baku to masz pozamiatane mozna odbarwic ale robi sie syf
- MarioVWGTI
- ------TDI-------

- Auto: Golf Mk7 variant
- Kontakt: