walek rozrzadu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
walek rozrzadu
Witam mam problem z glosna praca silnika chodzi mi dokaldnie o popychacze mechanik ktory wymienial mi uszczelke pod glowica powiedzial ze popychacze sa dobre lecz walek rozrzadu jest do wymiany nie widzialem go wtedy wiec sam rozkrecilem pokrywe widzialem tylko dziwny nalot na krzywkach zadnych rys zadnych pekniec wiec co to moze byc czy naprawde ten nalot powoduje ze tak glosno mi chodzi cisnienie oleju jest w normie wiec juz sam niewiem odrazu mowie ze szklanki graja mi prawie caly czas to zalezy jaka temperature cieczy chlodzacej mam bo tylko tak moge sie zorientowac
Vw Golf III 1.8 GL ABS
tak wlasnie ten mechanior powiedzial tylko ja jemu za bardzo nie chcialem wiezyc po tym jak on mi uklad chlodzenia otpowieterzal ale to juz inna sprawa. Jesli jest to az tak starty chociaz nie widzialem tam tak mocnego zeskoku to popychacz powinien skasowac luz zrozumialbym jak by walek byl krzywy to tak ale tutaj sa to nawet nie milimetrowe starcia jesli ten nalot bylby od wytarcia
Vw Golf III 1.8 GL ABS