końcówka czy końcowy wydech do tdi??
Moderatorzy: Michał_1977, italiano_83, G0 Karcio, Haki, Qto, marcin7x5, VIP
końcówka czy końcowy wydech do tdi??
witam, chcialbym jakos polepszyc wizualnie swoj wydech koncowy i co radzicie sportowy wydech czy koncowka??? slyszalem ze wydech sportowy w tdi to niezbyt dobra sprawa...co radzicie?>
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
skuchol pisze:slyszalem ze wydech sportowy w tdi to niezbyt dobra sprawa
dlaczego ???
moze nie bedzie tak basowo szedł jak w benzynie ale moim zdaniem to i dobrze

sam miałem sportowy w TD i było bardzo fajnie Jeśli chodzi o dźwięk

Ja Ci proponuje jeśli masz tłumik z Tdi z 2 podgiętymi końcówkami w dół to nic nie rób tylko wypolerój te końcówki i będzie super

-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
no tu sie nie zgodze...ale to zalezy od gustu ... a jęśli gustujesz w takim tuningu jak myśle to powodzenia:P i nic tyko czekać jak Cie wszyscy zjadąenoo chce cos zrobic bo dwie takie rureczki smeisznie wygladaja takie luloki:P

po co 2 końcówki skoro mozna jedną podwójna mieć ??mysle aby wspawac 2 koncoweczki i bedzie git
podwojna kocnowka ale ona jest tylko na koncu podwojna a tam gdzie sie ja montuje wspawa jest jedna rurka...wiec jak to zrobie?? jak obetne te dwie zakrzywione rurki z mojego wydechu? / nie wiem juz czy dac same kocnwki czy doplacic i caly wydech koncowy>???
Ostatnio zmieniony wt gru 25, 2007 13:02 przez skuchol, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
jak masz kase to kup cały końcowy, przynajmniej kiedys bedziesz mógł założyć serie jak bedziesz chciał
pozatym nowy wiadomo dłuzej wytrzyma a jak wspawasz końcóke do starego to nie wiadomo ile to posiedzi, a tak co chwile ciąć i spawać się chyba nie opłaca, ja mam cały końcowy tłumnik K&M bodajrze i już prawie dwa lata i nic się z nim nie dzieje :_

NIE SZATA ZDOBI CZŁOWIEKA LECZ LOGO NA MASCE VW I WSZYSTKO JASNE !!!!
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
Sprzedam przednie wzmocnienie golf 4 bez klimy,
-
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
gdzieś to słyszal ?? tyle ludzi zakłada i nie mają problemów ....skuchol pisze:ale moge bez problemu do tdi 1z dac sportowy?? bo slsyzalem ze onjest bez pzregrod jakis..i ze moze nawet spalanie wzrosnac...;/
ja w Td to mam prostą rurke o średnicy 55mm od kolektora do ostatniego tłumika z Tdi i jakoś nie odczułem wzrostu spalania
a jakbyś chciał to mam taki:
http://allegro.pl/item286442792_tlumik_ ... iii_3.html
Ostatnio zmieniony wt gru 25, 2007 13:43 przez To_mas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Przewodnik
- Ma gadane
- Kontakt:
z tego co widze macie TD a nie Tdi.. koles mi powiedzial ze koncowke warto dac jak stan wydechu jest ok bo jak lipa to nie ma sensu...lepiej od razu jakis tlumik kupic mysle nad ulterem...mysle do 400zl z robocizna sie zamkne..chyba ze jak stan bedzie ok wydechu to dam koncowki wspawac..a jak sie posypie wydech to zawsze mozna je odpspawac przeciez i do nowego wspawac:P
- moonmaker05
- .::VWCORRADO::..
- Kontakt: