czy jest górna obudowa filtra pyłkowego? golf III
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
czy jest górna obudowa filtra pyłkowego? golf III
witam,
od pewnego czasu zauwazylem w niedawno nabytym golfie po przejsciach jak widze - ze zbiera mi sie woda pod dywanikiem pasazera z przodu, wywnioskowalem ze moze byc to wina braku filtra pylkowego, a co za tym idzie ze przy wiekszym myciu wlewa sie woda do auta. pytanie: czy w golfie III ten filtr jest zamykany jakas obudowa ? czy tez ten filtr pyłkowy ma dookola jakas uszczelke ktora powoduje jego szczelnosc od gory.
od pewnego czasu zauwazylem w niedawno nabytym golfie po przejsciach jak widze - ze zbiera mi sie woda pod dywanikiem pasazera z przodu, wywnioskowalem ze moze byc to wina braku filtra pylkowego, a co za tym idzie ze przy wiekszym myciu wlewa sie woda do auta. pytanie: czy w golfie III ten filtr jest zamykany jakas obudowa ? czy tez ten filtr pyłkowy ma dookola jakas uszczelke ktora powoduje jego szczelnosc od gory.
Re: czy jest górna obudowa filtra pyłkowego? golf III
ten filtr ma obudowe bo niedawno zmienialem to wiem plastikowa na zatrzaski.majgier pisze:witam,
passat b5 fl ,galaxy 1.9tdi 2005r auy,ALHAMBRA 1.8T AJH,honda civic ufo type r
- tomek26106
- Użytkownik
- Kontakt:
nie, filtr swoja droga kupilem ale hm, jak bedzie znowu ulewa to w samochodzie chyba znowu bedzie woda. cholera musze pojechac na myjnie i dywaniki wywalic sprobowac wyczuc gdzie jest zalewazny.
PS. wczoraj zalepilem silikonem koreczek gumowy / czarny co jest obok filtra - moze tym wlewa sie woda? zas liscie wywalilem juz.
PS. wczoraj zalepilem silikonem koreczek gumowy / czarny co jest obok filtra - moze tym wlewa sie woda? zas liscie wywalilem juz.