Do czego jest ten nawiew na szyby w regulacji sily nawiewu
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
Do czego jest ten nawiew na szyby w regulacji sily nawiewu
czy moze mi ktos powiedziec do czego jest na regulacji sily nawiewu w golfach ta szyba ? mam jette amerykanca i nie czaje po jakiego grzyba to jest... na regulacji nawiewu jest na poczatku - bynajmniej ja mam polozenia z klimy , a potem 3 polozenia -czyli na szyby, na nogi i cialo i nogi... ale po co jest na regulacji sily nawiewu ten symbol szybki ? bo jak na niego dam to na szybe i tak nie wieje
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 22:31 przez esio10, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak sie kiedys dowiedzialem bo mnei tez to nurtowalo. Podobno producent "zaleca" ten bieg do odgrzewania szyby przedniej ze jako jest wystarczajaco cichy i wydajny...
a zeby wialo na szybe to z tym biegiem czy bez niego musisz dac na suwakach na szybe:)
a zeby wialo na szybe to z tym biegiem czy bez niego musisz dac na suwakach na szybe:)
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 13:18 przez piotr_5, łącznie zmieniany 1 raz.
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Nie chodzi tu o głośńość ale też głównie chodzi o to że na tym biegu dział to najefetywniej jeżeli chodzi o gżnie na szybe bo jeżeli wrzucimy 3 bieg nie nadąży jak by to powiedzieć pobrać odpowiedniej ilośći bo trzeci bieg daje nam wiekszą ilośc dmuchania na szybe ale troszeczke mniej ciepla bo nagzewnica nie nadaży sie tak nazgac działa jak 2 chłodnica jest to minimalnie odczuwalne mam nadzieje ze zrozumieliscie moja plente
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
Temat o moim golfie viewtopic.php?f=87&t=519932" onclick="window.open(this.href);return false;
- grandi
- Lord GTI
- Auto: Octavia
- Silnik: AQY
Ja mam 3 zakresowy nawiew
...wiesz co jest szykiem , jeździć klasykiem a nie plastikiem...
- andrzej9876
- Mały gagatek