który płyn wybrać? petrygo czy dynager?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
posiadam koncentrat volvo (zielony) i teraz moje pytanie, czy moge wlac jakas jego czesc do plynu chlodniczego (tez zielony - nie znam nazwy)?
Czy moze trzeba rozcienczyc ten koncentrat i dopiero wlac?
Ostatnio zmieniony sob gru 22, 2007 14:28 przez mike102, łącznie zmieniany 2 razy.
jak nie znasz nazwy a masz zalane borygo zielone to jest niemieszalne z innymi płynamimike102 pisze:posiadam koncentrat volvo (zielony) i teraz moje pytanie, czy moge wlac jakas jego czesc do plynu chlodniczego (tez zielony - nie znam nazwy)?
na 100% nie borygo, w niemczech raczej go nie ma chybaSzosownik pisze:jak nie znasz nazwy a masz zalane borygo zielone to jest niemieszalne z innymi płynamimike102 pisze:posiadam koncentrat volvo (zielony) i teraz moje pytanie, czy moge wlac jakas jego czesc do plynu chlodniczego (tez zielony - nie znam nazwy)?
- 18damian18
- Mały gagatek
- Kontakt:
nie badz taki wrazliwy, tez mogles rozwinac swoja pierwsza odp.Szosownik pisze:było to wcześniej napisać-niemogłeś???
ps. dzieki za odpowiedz
Ostatnio zmieniony ndz gru 23, 2007 00:28 przez mike102, łącznie zmieniany 1 raz.