stuki,zgrzyty,tapicerka ....juz mnie trafia
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
stuki,zgrzyty,tapicerka ....juz mnie trafia
co wy robicie z tymi zgrzytami 10 tys po polskich drogach i mnie juz trafia jak auto przyjechaloz nimeic to nic nie czesczalo a teraz drziw prawe i lewy z tylu jakis stuki....macie na to jakis sposób....
- Krembul
- Użytkownik
- Kontakt:
Ja się namęczyłem żeby zlokalizować przyczynę stuków w okolicu drzwi. Okazało się, że to zamki drzwi. Wystarczyło rygielki okleić izolacją i wszystko ustało. teraz jest cichutko i wreszcie można się delektować jazdą. Mam nadzieję, że u Was też tylko to stuka, i że Wam pomoże moja informacja. Ja szukałem przyczyny ze 3 tygodnie rozkręcając wszystko po kolei.
Sprzedam REFLEKTORY "golf IV look" do mk3 stan idealny+3 komplety żarówek xenon oraz SPORTOWY FILTR POWIETRZA K&N do mk3+olejki regenerujące(200PLN)
Zgroza z tymi świerszczami w aucie jak na prostym asfalcie to super (tylko ile go w mamy ) ale wmieście na dziurach tylko jeb tu jeb tam najgorzej gdy się kogoś podwozi i chce pochwalić autkiem krew zalewa gdy dookoła wszystko tańczy po swojemu .
Z tyłu na plastikowych boczkach przykleiłem gumową uszczelkę taką do okien ciemno brązową żeby półka na dziurach nie dudniła , deskę przychwyciłem do karoserii w miejscu głośników w podszybiu (opaska o plastik i wkrętem do blachy ) pomogło ale nie do końca tylko usztywniło ją trochę najbardziej z przodu nam żyć nie daje to chyba ten panel co jest osobno przykręcony do deski ten z przełącznikami bynajmniej umnie trzeszczy na całej długości na razie nie mam czasu ale muszę się za to zabrać .
Z tyłu na plastikowych boczkach przykleiłem gumową uszczelkę taką do okien ciemno brązową żeby półka na dziurach nie dudniła , deskę przychwyciłem do karoserii w miejscu głośników w podszybiu (opaska o plastik i wkrętem do blachy ) pomogło ale nie do końca tylko usztywniło ją trochę najbardziej z przodu nam żyć nie daje to chyba ten panel co jest osobno przykręcony do deski ten z przełącznikami bynajmniej umnie trzeszczy na całej długości na razie nie mam czasu ale muszę się za to zabrać .