1.8PG (G60) bez kompresora?
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.8PG (G60) bez kompresora?
Mam niekompletny silnik, a konkretnie brakuje mi kompresora, silnik nieco dziwnie sie zachowuje (po przejechaniu jakis 500m silnik mnie przerywa tak ze nie da sie jechac, ratuje go wylaczenie i ponowne wlaczenie, pozniej ok, dopuki porzadnie sie nagrzeje, temp oleju 82-100st, i znowu przerywa, ale tylko na niskich obrotach i nie tak intensywnie jak po 500m), czy moze byc to spowodowane brakiem kompresora, czy to inna przyczyna? Z góry dzieki za pomoc!
- evolution
- Mistrz KieroVWnicy
- Kontakt:
moze go zalewac paliwem. musialbys to sprawdzic. Swoja droga czemu go np. nie uturbisz??? wiecej kucy wytargasz niz na G-LADER
Urodzinowa Promocja!!!
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
EVOLUTION MOTOR SPORT
Jakimów Jacek Wrocław tel. 608738768 Tuning Mechaniczny itd.
coraz wiecej osob mnie do tego przekonuje, rozgladam sie za kompresorem, ale nigdzie nie moge znalesc - na allegro puchy, firmy oferujace turba nic o tym nie wiedza... moze macie jakies dobre namiary??
[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 21:38 ]
oki, sorki za glupie pytania, wystarczylo tylko troszke posiedziec na tym forum i az sie zakochalem wszystko jasne, ale kompreska to jednak zajebisty wydatek, moze kiedys... ojj. Ale bede walczyl, bo warte grzechu
[ Dodano: Pią Lip 22, 2005 21:38 ]
oki, sorki za glupie pytania, wystarczylo tylko troszke posiedziec na tym forum i az sie zakochalem wszystko jasne, ale kompreska to jednak zajebisty wydatek, moze kiedys... ojj. Ale bede walczyl, bo warte grzechu