pali kosmiczne ilosci paliwa, czasem go zalewa
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
pali kosmiczne ilosci paliwa, czasem go zalewa
Mam ten problem i mam, niemoge sie z nim uporac, pisalem na forum juz o tym ale teraz wlasnie zauwarzylem ze pali mi kosmiczne ilosci paliwa, za 40zl zrobilem 50km
i niema paliwa, swiece sa okopcone na czrno czyli wskazuje na zbyt bogata mieszanke, co moze byc odpowiedzialen za ten problem?
mK3 1.6 abu jednopunkt
i niema paliwa, swiece sa okopcone na czrno czyli wskazuje na zbyt bogata mieszanke, co moze byc odpowiedzialen za ten problem?
mK3 1.6 abu jednopunkt
Ostatnio zmieniony ndz gru 16, 2007 15:41 przez mateusz18, łącznie zmieniany 2 razy.
- Paweł Marek
- V.I.P.
w tym przypadku zdaje mi się że wtryskiwacz zaczął lać benzynę bez opamiętania. Albo się zawiesił czy coś w tym stylu, albo uszkodził się sterownik i daje mu caly czas stałe napięcie. Sciąg mu wtyczkę, patrz z góry czy po przekręceniu zapłonu ale bez uruchomi4enia silnika tryska z niego paliwo czy nie.mateusz18 pisze:No i tez mam problemy z uruchomieniem auta rano jak jest zimny,
sciagam dopiero wezyk od paliwa pokrece zapali no i wezyk zaloze spowrotem, i lata ale spoalanie bardz duze
Kto o coś spytał i uzyskał poradę niech czuje się zobowiązany napisać o rezultatach -pomogło, nie pomogło, jakie było właściwe rozwiązanie problemu.