1.6 zapala, ale po dodaniu gazu gasnie
Moderatorzy: G0 Karcio, Qto, marcin7x5, VIP
1.6 zapala, ale po dodaniu gazu gasnie
Mam golfa II 1,6 benzyna gaz. Rano gdy zapalam go pali na dotyk na benzynie ale gdy ruszam z miejsca zaraz gaśnie. Pomóżcie Może miał ktoś podobny problem i go pomyślnie rozwiązał.
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 09:51 przez kj110571, łącznie zmieniany 1 raz.
- Paweł Marek
- V.I.P.
nie działa ssanie jak należy. Znajdziesz wszystko pod hasłami Pierburg 2EE jeśli to silnik PN, lub Pierburg 2E2 jeśli to RH czy EZ
Ostatnio zmieniony sob gru 15, 2007 00:29 przez Paweł Marek, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Użytkownik
- Kontakt:
-
- Użytkownik
- Kontakt:
Na zimnym silniku powinna byc zamknieta, na odpalonym odchylona na 3-4mm a na goracym powinna stac pionowo. Ustawiasz ja krecac ta kopolka z wezykami po prawej stronie gaznika na gorze musisz poluzowac tam 3 srobki (najlepiej to wyregulowac na oko sprawdizc jak silnik dziala i tyle )
Zalozylem post dokladnie z tym samym plus jeszcze pare szczegolow wiec nie wiem czemu poprostu sobie nie poszukales tylko zakladasz nowy ....
Pozdro i milej zabawy
Zalozylem post dokladnie z tym samym plus jeszcze pare szczegolow wiec nie wiem czemu poprostu sobie nie poszukales tylko zakladasz nowy ....
Pozdro i milej zabawy