prosze o wyrozumialosc
A przechodzac do tematu jakis miesiac temu kupilem auto sprowadzone z Francji odrazu powymienialem oleje filtry pasek rozrzadu swiece lecz nadal nic mu nie pomagalo nadal pali sporo mianowicie ok 9 litrow przy spokojnej jezdzie w hmm trybie mieszanym i nadal ciezko odpala na zimnym tak nie łapie odrazu tylko tak nierowno a na cieplym to musze nim krecic ok 3-4 sek. Bylem u mechanika co zamuje sie pompami diesla
ponoc jeden z lepszych w okolicy i on tez nie wie co moze byc ponoc wszystko jest w normie tak mi mowil i ze nie ma pojecia czym to moze byc spowodowane,nie kopci ani troszke, wtrysni nie leja i ponoc pompa podaje odpowiednie cisnienie
Mowil abym udal sie do elektryka bo on nic na to nie poradzi. bylem w jakims warsztacie aby podpieli mi go pod komputer niezej dodam zdjecie tego co mi dali mowili ze moga sie tym zajac ale dopiero za 2 tygodnie i nie gwarantuja ze to zrobia wiec tu prozba do was moze w mi jakos doradzicie. Jezeli potrzebujecie jakis jeszcze informacji to piszcie postaram sie odpowiedziec
Moj silnik to AGR
aha jeszcze wydaje mi sie ze chyba to nie powinno tak cykac ciagle i to dosc glosno

a to jest wlasnie ta kartka co otrzymalem